Bekijk alle vacatures

Uitvoerder renovatie en transformatie

Locatie: Hoofddorp

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Hoofddorp profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. Elke vrijdag borrel en bitterballen (en druk dat het dan is). Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van de Haarlemmermeer.

Het is goed werken hier

Naast dat jij in onze organisatie investeert door jouw kennis en ervaring in te zetten op één van onze mooie projecten, investeert Van Wijnen in jou. Je krijgt bij ons de ruimte en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen indien nodig met behulp van opleidingen, collectief en eventueel individueel. Wij doen er alles aan om het beste in jezelf naar boven te halen.

We willen de beste Uitvoerder renovatie en transformatie die er is

We willen uitblinken in wat we doen. Daarvoor hebben we dus uitblinkers nodig, zo simpel is het. We zoeken voor deze functie iemand die veel kwaliteit met zich meebrengt. Je hebt een relevante afgeronde bouwkundige opleiding en ervaring met verschillende renovatie en transformatie projecten. Dit is de uitvoerder die wij het liefst zien:

Kortom; je bent een capabele uitvoerder waar onze collega’s, opdrachtgevers en partners graag mee samenwerken.

Wat vragen wij van jou?

Als uitvoerder werk je aan uitdagende renovatie en transformatie projecten met een omvang tussen de één en zes miljoen euro. Dit zijn projecten zowel in de woningbouw als in de utilitaire bouw (kantoorpanden/winkelcentra). Een mooi voorbeeld van zo’n uitdagend project van de afgelopen periode is Munthof; een monumentaal pand, gelegen op een postzegellocatie aan de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam waar een parkeergarage gedeeltelijk is getransformeerd naar kantoren. In de rol van uitvoerder R&T deins je niet terug voor de uitdagingen die voortkomen uit de dynamiek van de bestaande bouw. Je weet als geen ander in te spelen op deze eventuele onvoorziene omstandigheden. Maar dit is niet alles; je speelt namelijk een belangrijke rol bij het coachen en motiveren van het team op de bouwplaats. Door jouw ervaring zorg je voor een sterk en succesvol team dat keer op keer het gewenste kwaliteit weet te leveren. Daarnaast weet je wat het is om de uitvoering te coördineren, problemen op te lossen en de planning te bewaken. Ook de financiële verantwoordelijkheid behoort hiertoe.

Solliciteer op deze functie

Als jij ervan overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan in actie en reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van der Baan, HR Adviseur op 078 633 32 04.

Meer dan bouwen