Bekijk alle vacatures

Uitvoerder renovatie en transformatie

Locatie: Hoofddorp

Lokaal werken werkt overal beter

Van Wijnen Haarlemmermeer B.V. wordt jouw werkgever. Deze vestiging bestaat uit de bedrijfsonderdelen nieuwbouw en renovatie en transformatie (R&T). Als uitvoerder ga je aan de slag met renovatie- en transformatieprojecten binnen bestaand vastgoed met een grootte van circa 0,5 tot 5 miljoen. Een mooi voorbeeld hiervan is het project Munthof. Het team is gedreven en enthousiast en heeft de ambitie om de afdeling verder te laten groeien. Hierbij krijg je de ruimte voor ondernemerschap, neem je de verantwoordelijkheid voor jouw werkzaamheden in het proces en leer je van elkaar.

Het is goed werken hier

De onderlinge sfeer binnen het team is goed en er wordt veel ondernomen. Open- en eerlijkheid zijn een gemeengoed. Het werken in een veilige omgeving, zowel mentaal als fysiek, vinden wij daarbij belangrijk. Daarnaast geven wij je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn een leerbedrijf waarin iedereen met ambitie de mogelijkheid geboden wordt om zich te ontplooien.

We willen de beste Uitvoerder renovatie en transformatie die er is

Naast bovengenoemde vaardigheden heb je minimaal een afgeronde bouwkundige MBO/HBO opleiding en bewezen ervaring in de zelfstandige uitvoering van verschillende grotere projecten. De uitvoerder die wij het liefst verwelkomen herkent zichzelf in het volgende profiel:

Wat vragen wij van jou?

Samen met het team zet jij dagelijks jouw expertise in om toekomstwaarde te creëren voor gebouwen en plekken die qua functie niet meer in hun omgeving passen. Als uitvoerder kun jij snel schakelen tussen de uitdagingen die het werk in de bestaande bouw met zich mee brengt. Jij denkt in oplossingen en wordt continu uitgedaagd om met jouw creativiteit het project tot een goed einde te brengen. Maar dit is niet alles: je speelt namelijk een belangrijke rol bij het coachen en motiveren van het team op het project. Door jouw ervaring zorg je voor een sterk en succesvol team dat keer op keer de gewenste kwaliteit weet te leveren. Naast het coachen, coördineren en plannen draag je ook een verantwoordelijkheid voor de financiële bewaking.

Solliciteer op deze functie

Ben jij ervan overtuigd dat jij de uitvoerder bent die wij zoeken? Kom dan meteen in actie! Klik op onderstaande ‘solliciteer’ button. Heb je vragen? Wij lichten graag één en ander mondeling toe! Neem hiervoor contact op met Maud de Borst, HR-Recruiter, 06 30 05 98 35.

Meer dan bouwen