Bekijk alle vacatures

Uitvoerder retail

Locatie: Rosmalen

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Rosmalen profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal: er wordt veel gelachen in Rosmalen. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Rosmalen.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Uitvoerder retail die er is

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we dus uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het. Dus zoeken we ook voor deze functie iemand die veel kwaliteit met zich meebrengt. Om bij de basis te beginnen: je bent een bouwkundig organisatietalent met daadkracht die dit weet in te zetten om retail projecten te managen op tijd, kwaliteit en kosten. Je weet wat het is om een ervaren uitvoerder te zijn in de retail branche, maar dit is de uitvoerder zoals wij die het liefst zien:

Wat vragen wij van jou?

'Als uitvoerder bij de afdeling retail ben ik verantwoordelijk voor de ombouw van Jumbo en La Place. Over het algemeen heb ik meerdere projecten gelijktijdig door het hele land lopen. Dit vraagt om een flexibele instelling. Bij Van Wijnen krijg ik de vrijheid en verantwoordelijkheid om projecten op mijn manier te begeleiden. Als timmerman begon ik ooit bij Van Wijnen en heb de kans gekregen om mij door te ontwikkelen tot uitvoerder. Dit doe ik nu alweer ruim 3 jaar met veel plezier. Onze landelijke retailklanten voorzien graag in de klantwensen van deze tijd. Om daaraan te voldoen dragen we als Van Wijnen bij door winkels met snelheid om te bouwen en helpen zo de retailers aan een vernieuwde uitstraling. Als team zorgen we uiteindelijk dat bijvoorbeeld de klanten van Jumbo een nog betere shop-beleving krijgen. Jumbo gaat voor 100% klanttevredenheid en wij als team voor Jumbo ook! De projecten in de retail hebben altijd een strakke planning en dat is van groot belang in onze samenwerking met vaste teams en partners. Een goede samenwerking met deze relaties én komen tot een mooi eindresultaat maken het werk voor mij uitdagend.'

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, dan moet je meteen in actie komen. Reageer via onderstaande button ‘solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Koen Kappen, projectleider retail, op telefoonnummer: 073-521 90 14.

Meer dan bouwen