Bekijk alle vacatures

Uitvoerder transformatie

Locatie: Dordrecht

Lokaal werken werkt overal beter

Van Wijnen Dordrecht B.V. wordt jouw werkgever. Deze vestiging bestaat uit twee volwaardige bedrijfsonderdelen namelijk nieuwbouw en, renovatie en transformatie. Het team in Dordrecht bestaat uit multi-inzetbare medewerkers, maar ook een deel specialisten. Door deze samenstelling aan medewerkers kunnen wij beide bedrijfsonderdelen realiseren. Op dit moment zijn we op zoek naar een uitvoerder voor onze transformatie projecten. Het World Trade Center (WTC) te Rotterdam, SKY010 te Schiedam en Twee bruggen te Rotterdam zijn onder andere projecten waar jij als uitvoerder je expertise in de praktijk kan gaan brengen.

Het is goed werken hier

Je krijgt een werkomgeving waarin open- en eerlijkheid een gemeengoed zijn. Het werken in een veilige omgeving zowel mentaal als fysieke vinden wij daarbij belangrijk. Daarnaast geven wij je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en/of maatschappelijk bezig te zijn. Wij zijn een leerbedrijf waarin iedereen met ambitie de mogelijkheid geboden wordt om zich verder te ontplooien.

We willen de beste Uitvoerder transformatie die er is

Je hebt minimaal een afgeronde bouwkundige opleiding en ervaring met het zelfstandig uitvoeren van verschillende grotere renovatie projecten. De vaardigheden die wij hierbij verwachten zijn:

Wat vragen wij van jou?

Als uitvoerder transformatie kan je snel schakelen op de uitdagingen binnen de bestaande bouw. Jij denkt in oplossingen en weet hierbij rust en overzicht te bewaren. Maar dit is niet alles; je speelt namelijk een belangrijke rol bij het coachen en motiveren van het team op het project. Door jouw ervaring zorg je voor een sterk en succesvol team die keer op keer het gewenste kwaliteit weet te leveren. Naast het coachen, coördineren en plannen zal je ook een grote verantwoordelijkheid dragen voor de financiële bewaking.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij de uitvoerder bent die wij zoeken, dan moet je meteen in actie komen! Mocht je informatie missen, wij lichten graag het e.e.a. mondeling toe! Neem hiervoor contact op met Martin Roest, bedrijfsleider renovatie en transformatie Dordrecht, 06 10 16 79 75.

Meer dan bouwen