Bekijk alle vacatures

Uitvoerder Transformaties

Locatie: Dordrecht

Lokaal werken werkt overal beter

Van Wijnen Dordrecht B.V. wordt jouw werkgever. Deze vestiging bestaat uit twee volwaardige bedrijfsonderdelen namelijk nieuwbouw en, renovatie en transformatie. Het team in Dordrecht bestaat uit multi-inzetbare medewerkers, maar ook een deel specialisten. Door deze samenstelling aan medewerkers kunnen wij beide bedrijfsonderdelen realiseren. Op dit moment zijn we op zoek naar een uitvoerder voor onze transformatie projecten. Het World Trade Center (WTC) te Rotterdam zal het eerste transformatie project zijn waar jij als uitvoerder je expertise in de praktijk mag gaan brengen. Het WTC beschikt over 51.500 m² kantoorruimte, verdeeld over zes verdiepingen (Meent Offices & Coolsingel Offices) en een 90 meter hoge toren met 23 verdiepingen ( (de High Rise Offices). Binnenkort zal er worden gestart met een gevelrenovatie, transformatie van 6000m2 kantoor naar een hotel en zijn we verantwoordelijk voor diverse constructie aanpassing aan de hoofdentree en de beurshal.

Het is goed werken hier

Je krijgt een werkomgeving waarin open- en eerlijkheid een gemeengoed zijn. Het werken in een veilige omgeving zowel mentaal als fysieke vinden wij daarbij belangrijk. Daarnaast geven wij je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en/of maatschappelijk bezig te zijn. Wij zijn een leerbedrijf waarin iedereen met ambitie de mogelijkheid geboden wordt om zich verder te ontplooien.

We willen de beste Uitvoerder Transformaties die er is

Dit zijn vaardigheden/competenties die wij van onze uitvoerder verwachten:

Daarnaast is het een pré wanneer je in de regio Rotterdam/Dordrecht woonachtig bent.

Wat vragen wij van jou?

Als uitvoerder transformatie kan je snel schakelen op de uitdagingen binnen de bestaande bouw. Jij denkt in oplossingen en weet hierbij rust en overzicht te bewaren. Maar dit is niet alles; je speelt namelijk een belangrijke rol bij het coachen en motiveren van het team op het project. Door jouw ervaring zorg je voor een sterk en succesvol team die keer op keer het gewenste kwaliteit weet te leveren. In dit team coördineer jij, samen met de andere uitvoerders de werkzaamheden zo dat de activiteiten in het WTC kunnen blijven doordraaien zonder hinder van de bouwwerkzaamheden. Naast het coachen, coördineren en plannen zal je ook een grote verantwoordelijkheid dragen voor de financiële bewaking. Naast de genoemde skills heb je ook kennis van de techniek/constructies. Zo heb je minimaal een afgeronde bouwkundige opleiding en heb je ervaring met het zelfstandig uitvoeren van verschillende grotere renovatie projecten.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij de uitvoerder bent die wij zoeken, dan moet je meteen in actie komen! Solliciteer via onderstaande ‘solliciteer’ button. Mocht je informatie missen, wij lichten graag het e.e.a. mondeling toe! Neem hiervoor contact op met Martin Roest, bedrijfsleider renovatie en transformatie Dordrecht, 06 10 16 79 75.

Meer dan bouwen