Bekijk alle vacatures

Vakman (allrounder of timmerman)

Locatie: Breda

Lokaal werken werkt overal beter

Bij ons profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds werk je bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds kom je bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal: er wordt veel gelachen. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Brabant.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Vakman (allrounder of timmerman) die er is

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we dus uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het. Dus zoeken we ook voor deze functie collega's die veel kwaliteit met zich meebrengen. Jij bent de topper onder jouw vakgenoten; een gedreven, ondernemende vakman. Ben jij een leerling/starter die zich binnen een gerenommeerd bouwbedrijf verder wilt ontwikkelen, of ben jij iemand met zeeën ervaring? Beiden zijn jullie welkom. Onze werkzaamheden zijn zeer divers: nieuwbouw (woningbouw en utiliteit), projectmatig onderhoud of dagelijks onderhoud. In welke tak van sport wil jij het liefst aan de slag? Laat het ons weten, dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

Wat vragen wij van jou?

In deze video wordt door jouw toekomstige collega's uitgelegd waarom je bij Van Wijnen moet werken. Wil jij onderdeel zijn van deze groep gedreven, betrokken en kundige collega's? Ben jij de vakman voor nieuwbouw, projectmatig onderhoud of dagelijks onderhoud in het vastgoedbeheer? Reageer dan snel!

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, dan moet je meteen in actie komen. Reageer via onderstaande button ‘solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Manouk de Witt, HR adviseur, op telefoonnummer: 073-689 92 48.

Meer dan bouwen