Bekijk alle vacatures

Vakman Retail

Locatie: Rosmalen

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Rosmalen profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal: er wordt veel gelachen in Rosmalen. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Rosmalen.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk.

We willen de beste Vakman Retail die er is

Wat vragen wij van jou?

Onze landelijke retail-klanten voorzien wij graag in de klantwensen van deze tijd. Dit doen wij door winkels met snelheid en kwaliteit om te bouwen en zo een vernieuwde uitstraling te creëren. Hiervoor hebben wij handige vakmannen nodig. Jij: – hebt reeds ervaring in de retail als vakman of staat ervoor open deze tak van sport te leren kennen. – hebt affiniteit met bouw- of montagewerkzaamheden. De werkzaamheden lopen uiteen van montage van systeemwanden tot afbouwtimmerwerk. – bent flexibel, aangezien de projecten zijn gesitueerd door heel Nederland. – bent klantgericht en een echte teamspeler.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, dan moet je meteen in actie komen. Reageer via onderstaande button ‘solliciteer nu'. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Manouk de Witt, HR-adviseur, op telefoonnummer: 073-689 92 48.

Meer dan bouwen