Bekijk alle vacatures

Werkvoorbereider/ Calculator

Locatie: Groningen

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Groningen profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de regio. Korte lijnen, efficiëntie, inventiviteit en maatwerkoplossingen: daar houden wij van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat wij zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Groningen en omstreken.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Dit doe je in een organisatie waarbij collega’s elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren. De saamhorigheid is groot. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, de personeelsvereniging is erg actief en partners en het gezin worden niet vergeten. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Werkvoorbereider/ Calculator die er is

Alleen door het allerbeste uit jezelf te halen, ben je in staat om het allerbeste werk voor anderen te leveren. Met die overtuiging zijn we in ruim 100 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van ontwikkeling, bouw, onderhoud en vastgoedbeheer. Voor onze vestiging in Groningen zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider/Calculator voor de afdeling Onderhoud. Als Werkvoorbereider bereid je samen met een professioneel projectteam kleinschalige nieuwbouwprojecten renovatie en groot onderhoudsplannen voor. Je werkt deze plannen verder uit ten behoeve van de uitvoering en je stuurt op kosten en techniek waarbij je de verschillende belangen voor ogen houdt. Als Werkvoorbereider/Calculator vind je het een uitdaging om een plan te maken wat technisch en logistiek klopt en ook nog eens uitvoerbaar is. Daarnaast ben je ongeveer een vijfde deel van je tijd bezig met het maken van (kleinere) budgetramingen en meer- en minderwerk opgaven. In deze functie werk je in teamverband en ligt het accent op de werkvoorbereiding. Afhankelijk van je ervaring en vaardigheden pak je het werk zelfstandig op.

Wat vragen wij van jou?

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we dus uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het. Dus zoeken we voor deze functie iemand die veel kwaliteiten met zich meebrengt. Om bij de basis te beginnen: • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding • En je hebt ervaring met renovatie- en onderhoudsprojecten of wilt hier graag ervaring in op doen. Daarnaast is een Werkvoorbereider/ Calculator bij Van Wijnen Groningen: • Leergierig, ondernemend en proactief. • Je hebt passie voor het vak en je kunt werken met diverse softwarepakketten zoals Navision en AutoCad.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kunt leveren, kom dan meteen in actie. Reageer dan via onderstaande button ‘solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Randolf Boersma, Bedrijfsleider Onderhoud, Van Wijnen Groningen via telefoonnummer 06-51 58 17 56.

Meer dan bouwen