Bekijk alle vacatures

Werkvoorbereider Fijn wonen (regio west)

Locatie: Dordrecht Geplaatst op

Lokaal werken werkt overal beter

Fijn Wonen is het woonproduct van Van Wijnen waarbij zowel de engineering als de fabricatie van de woning samenvallen in één mooi product voor verschillende doelgroepen. Fijn Wonen gaat verder dan het bouwen van een woning: het draait om betaalbaar, comfortabel én toekomstbestendig wonen. Dit concept maakt dat wij, door standaardisatie en industrialisatie, een scherpe prijs kunnen realiseren die zorgt voor rendement aan de ene kant en keuzevrijheid aan de andere kant. Wij geloven erin dat dit product ook een succes kan worden binnen regio West en hebben als uitdaging om in 2019-2020, 200 woningen vanuit deze gedachte te realiseren. Om de uitdaging te laten slagen zijn wij als aanvulling op het ‘Fijn wonen team West’ opzoek naar aanvulling. Dit vaste team heeft als doel om een specialist te worden in het neerzetten van dit woonproduct in het gehele werkgebied van de regio west (Stolwijk, Dordrecht en Hoofddorp). Afhankelijke van de projecten en je eigen woonplaats.

Het is goed werken hier

Enerzijds werk je bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen en coaching. Anderzijds bij een hechte club mensen die samen een mooi product willen neerzetten. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten.

We willen de beste Werkvoorbereider Fijn wonen (regio west) die er is

Om deze uitdaging te kunnen verwezenlijken zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die

Wat vragen wij van jou?

Een werkvoorbereider Fijn Wonen heeft een afgeronde bouwkundige opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Daarnaast ben je gefocust op continue verbeteren, een hoge mate van klanttevredenheid en standaardisatie. Van jou wordt dan ook verwacht, dat je samen met je collega’s binnen het team, in staat bent een wezenlijke bijdrage te leveren aan het optimaliseren van het Fijn Wonen het proces binnen de regio. Door jouw ervaring weet je als geen ander het bouwproces soepel te laten verlopen en te schakelen met diverse partijen om dit te realiseren.

Solliciteer op deze functie

Als jij een bijdrage wilt leveren aan deze ambitieuze doelstelling, kom dan meteen in actie! Reageer via de button ‘Direct solliciteren’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van der Baan, HR-Adviseur, op telefoonnummer: 078-633 32 04. Meer informatie over fijn wonen kun je vinden op www.fijnwonen.nl

Meer dan bouwen