Bekijk alle vacatures

Werkvoorbereider

Locatie: Gorredijk

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Gorredijk profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. Het maakt ons tot hechte club, waarin het erg plezierig werken is. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Gorredijk en omstreken.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten. De verdere arbeidsvoorwaarden bij deze functie zijn marktconform, we kijken daarbij wat jij aan kennis en kunde meebrengt en wat we daar dan graag tegenover willen stellen.

We willen de beste Werkvoorbereider die er is

Focus, aanpassingsvermogen en beweging. Met elkaar de juiste keuzes maken, toekomstbestendig en klantgericht inspelen op de veranderende wereld om ons heen. De directie zet de koers uit, maar het verschil maken we juist in de andere functiegebieden. Om aan dit profiel te voldoen ben jij een werkvoorbereider met de volgende kenmerken: • oprecht, gedreven en grensverleggend; • communicatief sterk, schakelt moeiteloos tussen betrokken partijen; • oog voor detail; • goed overzicht; • ondernemerschap; • resultaat- en klantgericht; • bekend met trends in de bouw (BIM, LEAN, nieuwe contractvormen); • gevoel voor continue verbeteren, evaluatie en innovatie; • ruime blik en creatieve aanpak; • jij werkt graag samen in projectteams; • jij neemt verantwoordelijkheid waar dat nodig is; • jij bent een ervaren kracht met HBO/WO-niveau die plezier beleeft aan de werkzaamheden die horen bij deze functie; •

Wat vragen wij van jou?

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we uitblinkers voor nodig. Dus zoeken we ook voor deze functie iemand die veel kwaliteit meebrengt. Om bij de basis te beginnen: Jij bent een zelfstandige, flexibele en innovatieve professional met daadkracht die dit weet in te zetten bij het realiseren van woningbouw- en utilitaire projecten. Als werkvoorbereider zorg je voor de voorbereiding en begeleiding van het project. Je bent verantwoordelijk voor de technische uitwerking, voorbereidingsplanning, inkoopvoorbereiding en budgetbewaking. Je stuurt scherp op de KPI’s veiligheid, kwaliteit, tijd en budget en werkt daarnaast mee aan het verder uitbreiden van BIM-toepassingen in de organisatie. Kortom; je levert een positieve bijdrage aan het behalen van onze doelstellingen.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kunt leveren, kom dan meteen in actie. Reageer dan via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Cor Wiersma, Hoofd Bedrijfsbureau, op telefoonnummer: 0513 – 46 76 54.

Meer dan bouwen