Bekijk alle vacatures

Werkvoorbereider Grootbouw

Locatie: Stolwijk

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Stolwijk profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. We zijn geen familie, maar zo voelt het wel. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Stolwijk.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen, maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden hierbij niet vergeten. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coaching trajecten.

We willen de beste Werkvoorbereider Grootbouw die er is

Jij bent een ervaren kracht die de hand niet omdraait voor de werkzaamheden die horen bij deze functie. Dit is zoals wij een werkvoorbereider het liefst zien:

Wat vragen wij van jou?

Onze vestiging in Stolwijk groeit gestaag door, zo ook de afdeling grootbouw. We zijn voor deze vestiging op zoek naar een werkvoorbereider die met ons mee wilt groeien. Een werkvoorbereider die een afgeronde HBO bouwkundige opleiding heeft en veel kennis en kwaliteit met zich mee brengt door zijn/haar eerdere opgedane werkervaring(en). De projecten waarvoor jij je gaat inzetten zijn zowel projecten in de woningbouw als in de utilitaire bouw (nieuwbouw + transformatie/renovatie). Deze projecten hebben een omvang tussen de zeven tot tien miljoen euro. Als werkvoorbereider houd jij je bezig met de technische voorbereiding van diverse projecten. Hierbij bewaak je de financiële en technische voortgang van het project, waaronder meer/minderwerk, inkoopresultaten, manuren en materiële inzet. Daarnaast adviseer en toets je de haalbaarheid van een project op het gebied van uitvoerbaarheid, technische (gegarandeerde) kwaliteit, planning, budget en de wettelijke bouwtechnische en bouwfysische regelgeving. De diversiteit aan werkzaamheden en projecten maakt deze job tot een uitdaging!

Solliciteer op deze functie

Als jij ervan overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan in actie! Reageer via onderstaande button ‘Direct solliciteren'. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van der Baan, HR Adviseur, op telefoonnummer: 078-633 32 04.

Meer dan bouwen