Bekijk alle vacatures

Werkvoorbereider

Locatie: Lelystad

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Lelystad profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste spe-cialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club men-sen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maat-werkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en aan de economie van Flevoland en omstreken.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Dit doe je in een organisatie waarbij collega’s elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren. De saamhorigheid is groot. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, de personeelsvereniging is erg actief en partners en het gezin worden niet vergeten. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

We willen de beste Werkvoorbereider die er is

We willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we uitblinkers voor nodig. Dus zoeken we ook voor deze functie iemand die veel kwaliteit meebrengt. Om bij de basis te beginnen: Jij bent een zelfstandige, flexibele en innovatieve professional met daadkracht die dit weet in te zetten bij het realiseren van woningbouw- en utilitaire projecten. Daarnaast beschik je over de volgende kenmerken: • je hebt een afgeronde bouwkunde HBO opleiding • je combineert je technische en bouwkundige kennis met jouw commerciële gedrevenheid • je bent zelfstandig, analytisch, accuraat, daadkrachtig en resultaatgericht • en je kent de trends in de bouw (BIM, LEAN, nieuwe contractvormen).

Wat vragen wij van jou?

Als werkvoorbereider zorg je voor de voorbereiding en begeleiding van het project. Je bent verantwoordelijk voor de technische uitwerking, voorbereidingsplanning, inkoopvoorbereiding en budgetbewaking. Je stuurt scherp op de KPI’s veiligheid, kwaliteit, tijd en budget en werkt daarnaast mee aan het verder uitbreiden van BIM-toepassingen in de organisatie. Kortom; je levert een positieve bijdrage aan het behalen van onze doelstellingen. Vanuit je functie als werkvoorbereider: • ben je in staat om actief te schakelen tussen betrokken partijen; • draag je technisch, inhoudelijk en organisatorisch de verantwoordelijkheid voor het project waar jij als werkvoorbereider werkt; • heb je kennis van de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied, zoals LEAN en virtueel bouwen en je kunt dit toepassen op jouw projecten; • je bent een positief ingestelde teamspeler met een ondernemende insteek. Als werkvoorbereider communiceer je met de uitvoerders, projectleiders en externe partijen, zoals de opdrachtgevers, de ketenpartners en leveranciers. Je doorziet planningen en ziet het als een uitdaging om een project planningtechnisch in goede banen te leiden. Als er knelpunten zijn, maak je dit bespreekbaar en ga je constructief het gesprek aan om gezamenlijk te komen tot een oplossing.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kunt leveren, kom dan meteen in actie. Reageer dan door onderstaande gegevens in te vullen. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nicole Inden, HR Adviseur, op telefoonnummer: 06 – 12 00 03 02.

Meer dan bouwen