Bekijk alle vacatures

Werkvoorbereider (nieuwbouw)

Locatie: Hoofddorp

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Hoofddorp profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van de Haarlemmermeer.

Het is goed werken hier

Van Wijnen biedt jou de ruimte en vrijheid voor ondernemerschap. Dit doe je in een organisatie waarbij collega’s elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren. Naast hard werken wordt er ook veel formeel en informeel georganiseerd, de personeelsvereniging is actief, partners en gezin worden hierbij niet vergeten. Tevens wordt de zomervakantie ieder jaar ingeluid met een heerlijke zomerbarbecue en vindt er een jaarafsluiting plaats voor alle collega’s!

We willen de beste Werkvoorbereider (nieuwbouw) die er is

Gezien onze goed gevulde orderportefeuille waarbij ook grote woningbouw/utilitaire projecten op stapel staan zijn we op zoek naar ervaring. Als senior werkvoorbereider verwachten wij dat je minimaal 6 jaar ervaring hebt met projecten van middelgrote tot grote omvang. Daarnaast heb je kennis van o.a. BIM en LEAN. Vanzelfsprekend is dat je:

Wat vragen wij van jou?

In jouw rol als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de technische werkvoorbereiding. Door jouw ervaring weet je als geen ander waarde toe te voegen in het werkvoorbereidingsproces. Je adviseert en toetst de haalbaarheid van een project en maakt een werkvoorbereidingsplanning. Als werkvoorbereider ben je alert op procesverbetering en lever je toegevoegde waarde aan de projectevaluatie. Verder ben je in staat om actief te schakelen tussen diverse betrokken partijen. Daarnaast heb jij een grote rol voor het in kaart brengen van de financiële voortgang, deze rapporteer je samen met de administrateur en projectleider maandelijks aan de vestigingsdirectie. Het eerste project waaraan je gaat werken betreft een bouwcombinatie waarbij we gestapelde woningbouw incl. parkeergarage gaan realiseren. De uitdaging van dit project zit hem in het feit dat er twee bouwstromen tegelijkertijd lopen, logistieke aansturing en omgevingsmanagement.

Solliciteer op deze functie

Wil jij jouw ervaring delen in een organisatie waarbij samen bouwen aan ruimte voor een beter leven centraal staat? Kom dan in actie! Reageer via onderstaande button ‘Direct solliciteren'. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van der Baan, HR Adviseur, op telefoonnummer: 078-633 32 04.

Meer dan bouwen