Bekijk alle vacatures

Werkvoorbereider/projectbegeleider Renovatie en transformatie

Locatie: Hoofddorp Geplaatst op

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Hoofddorp profiteer je van twee werelden. Enerzijds de gemakken van een landelijk opererend bedrijf waarbij er vele mogelijkheden zijn om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hecht team met een goede sfeer waarbij iedere week wordt afgesloten met een vrijdagmiddag borrel met uiteraard een lekkere bitterbal. Korte lijnen, efficiency en inventiviteit zorgen ervoor dat we onze klanten om de juiste manier kunnen bedienen. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van de Haarlemmermeer!

Het is goed werken hier

Je komt in een team te werken met ambitieuze en bevlogen mensen die zich iedere dag samen inzetten om iets bijzonders neer te zetten. Mensen die elkaar niet alleen aanvullen, maar ook elkaar uitdagen om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot zowel binnen als buiten het werk. Er wordt gezamenlijk meegedaan aan sportevenementen en uitjes van de personeelsvereniging. Daarnaast wordt er de ruimte geboden om maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingtrajecten.

We willen de beste Werkvoorbereider/projectbegeleider Renovatie en transformatie die er is

Wat vragen wij van jou?

Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven. Met deze missie richten wij ons op het ontwikkelen, realiseren, onderhouden en beheren van toekomstbestendige gebouwen waarbij de wens van de eindgebruiker voorop staat. Deze missie sluit aan bij de maatschappelijke opgave op het gebied van energie, CO2 en duurzaamheid. Om deze opgave te kunnen realiseren, zie je dat onze afdeling renovatie en transformatie gestaag groeit. Wij zoeken iemand die met ons mee wil groeien en vanuit zijn/haar specialisme een bijdrage kan leveren aan het waarmaken van deze missie. In de rol van werkvoorbereider/projectbegeleider renovatie en transformatie werk je aan uitdagende bouwprojecten (woningbouw/kantoorpanden/winkelcentra). De omvang van deze projecten ligt tussen de één en zes miljoen. Een mooi voorbeeld van zo’n uitdagend project is Munthof, een postzegel locatie aan de Reguliersdwarsstraat midden in Amsterdam. Hierbij is het onderdeel logistiek en slim omgaan met bouwvoorraad een mooie uitdaging. Naast deze uitdagingen denk jij in deze rol na over de technische voorbereiding. Hierbij bewaak je de financiële voortgang van het project, waaronder meer/minderwerk, inkoopresultaten, manuren en materiële inzet. Daarnaast adviseer en toets je de haalbaarheid van een project op het gebied van uitvoerbaarheid, technische (gegarandeerde) kwaliteit, planning, budget en de wettelijke bouwtechnische en bouwfysische regelgeving. De snelheid waarin de projecten gerealiseerd dienen te worden en de diversiteit aan projecten maakt deze job tot een uitdaging!

Solliciteer op deze functie

Gaat jouw hart sneller kloppen van de onvoorspelbaarheid van bestaande bouw en de snelheid waarin deze projecten gerealiseerd dienen te worden? Kom dan in actie! Reageer via onderstaande button ‘Direct solliciteren'. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van der Baan, HR Adviseur, op telefoonnummer: 078-633 32 04.

Meer dan bouwen