Bekijk alle vacatures

Werkvoorbereider Renovatie & Transformatie Harderwijk en Apeldoorn

Locatie: Harderwijk

Lokaal werken werkt overal beter

Vanuit 24 vestigingen werken we sterk lokaal. Daardoor spreken we de taal van onze opdrachtgevers en werken we duurzaam met lokale mensen, partners en toeleveranciers. Bij Van Wijnen zijn de lijnen kort. We zijn samenwerkers, eerlijk, open en direct in de dagelijkse omgang. In onze vestiging in Harderwijk profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds werk je bij één van de grootste specialisten van het land, anderzijds kom je terecht bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. Inventiviteit, maatwerkoplossingen en ondernemerschap: daar houden we van en onze klanten ook.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie van specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen, maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd en de personeelsvereniging is actief. Bovendien geven we je alle ruimte jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten. Uiteraard mag je bij deze functie een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket verwachten.

We willen de beste Werkvoorbereider Renovatie & Transformatie Harderwijk en Apeldoorn die er is

We willen met elkaar uitblinken in wat we doen en samen grenzen verleggen. Dus zoeken we voor deze functie een oprecht en gedreven iemand met veel kwaliteiten. Om bij de basis te beginnen: je hebt een afgeronde bouwkundige HBO-opleiding met daarnaast 3 tot 5 jaar ervaring als werkvoorbereider, bij voorkeur binnen de tak van Renovatie & Transformatie. Met elkaar de juiste keuzes maken, toekomstbestendig en klantgericht inspelen op de veranderende wereld om ons heen; daar draai jij je hand niet voor om. Dit vraagt om de volgende eigenschappen en competenties: je schakelt actief en moeiteloos tussen betrokken partijen, bent in staat procesvoortgang en kosten te bewaken, signaleert afwijkingen en laat deze – indien nodig – corrigeren, je hebt kennis van actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied, zoals LEAN en kunt het toepassen op jouw projecte, je durft zwakke plekken te analyseren en komt met concrete actiepunten. Verder ben je een echte teamplayer en ben je woonachtig in de regio Harderwijk/Apeldoorn.

Wat vragen wij van jou?

De projecten waarvoor jij je gaat inzetten zijn vooral projecten in de woningbouw tot ongeveer vijf miljoen euro. Als werkvoorbereider onderhoud en beheer houd jij je bezig met de technische voorbereiding van diverse projecten. Hierbij bewaak je de financiële voortgang van het project, waaronder meer/minderwerk, inkoopresultaten, manuren en materiële inzet. Daarnaast adviseer en toets je de haalbaarheid van een project op het gebied van uitvoerbaarheid, technische (gegarandeerde) kwaliteit, planning, budget en de wettelijke bouwtechnische en bouwfysische regelgeving. De snelheid waarin de projecten gerealiseerd dienen te worden en de diversiteit aan projecten maakt deze job tot een uitdaging!

Solliciteer op deze functie

Als jij ervan overtuigd bent, dat jij op een oprechte, gedreven en grensverleggende manier een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan meteen in actie. Reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Harold Houtveen, Bedrijfsleider Renovatie & Transformatie, op telefoonnummer: 0341 – 49 62 45. We hebben begrip voor acquisitie, maar zijn hierin niet geïnteresseerd.

Meer dan bouwen