Bekijk alle vacatures

Werkvoorbereider renovatie & transformatie

Locatie: Utrecht

Lokaal werken werkt overal beter

Vanuit 24 vestigingen werken we sterk lokaal. Daardoor spreken we de taal van onze opdrachtgevers en werken we duurzaam met lokale mensen, partners en toeleveranciers. Bij Van Wijnen zijn de lijnen kort. We zijn samenwerkers, eerlijk, open en direct in de dagelijkse omgang. In onze nog jonge vestiging in Utrecht profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds werk je bij één van de grootste specialisten van het land, anderzijds kom je terecht bij een hechte club mensen binnen een groeiende onderneming in de regio. Inventiviteit, maatwerkoplossingen en ondernemerschap: daar houden we van en onze klanten ook.

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie van specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen, maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd en de personeelsvereniging is actief. Bovendien geven we je alle ruimte jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten. Uiteraard mag je bij deze functie een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket verwachten.

We willen de beste Werkvoorbereider renovatie & transformatie die er is

Je hebt een afgeronde MBO / HBO bouwkundige opleiding en minimaal 5 jaar relevante ervaring in dit marktsegment. Daarnaast ben je als werkvoorbereider ondernemend, multi-inzetbaar, kostenbewust, technisch inventief en kun je door jouw ervaring inspelen op de behoeften van de opdrachtgevers. In het overleg met de opdrachtgever toon je empathie en vakmanschap. Je benut praktische deskundigheid om meerwaarde voor de opdrachtgever te creëren.

Wat vragen wij van jou?

In de rol van werkvoorbereider werk je aan een uitdagende renovatie en transformatie projecten met een omvang tussen de één en ongeveer 10 miljoen. Je krijgt hierbij de ruimte om zelfstandig eigen projecten te draaien onder het toeziend oog van een projectleider. Onderdelen van je takenpakket zijn o.a.

De ruimte voor ondernemerschap in deze rol en de snelheid waarin de projecten gerealiseerd dienen te worden maakt deze job tot een uitdaging!

Solliciteer op deze functie

Als jij ervan overtuigd bent, dat jij op een oprechte, gedreven en grensverleggende manier een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan meteen in actie. Reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Geja van Dijk, HR adviseur, op telefoonnummer: 030-212 49 00. We zien uit naar jouw reactie!

Meer dan bouwen