Bekijk alle vacatures

Zelfstandig uitvoerder

Locatie: Hoofddorp

Lokaal werken werkt overal beter

In onze vestiging in Hoofddorp profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. Elke vrijdag borrel en bitterballen (en druk dat het dan is). Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van de Haarlemmermeer.

Het is goed werken hier

Naast dat jij in onze organisatie investeert door jouw kennis en ervaring in te zetten op één van onze mooie projecten, investeert Van Wijnen in jou. Je krijgt bij ons de ruimte en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen indien nodig met behulp van opleidingen, collectief en eventueel individueel. Wij doen er alles aan om het beste in jezelf naar boven te halen.

We willen de beste Zelfstandig uitvoerder die er is

Wij willen uitblinken in wat we doen. Daar hebben we dus uitblinkers voor nodig, zo simpel is het. We zoeken voor deze functie iemand die veel kwaliteit met zich meebrengt. Je beschikt daarom over maar liefst minimaal een afgeronde HBO-bouwkundige opleiding en je hebt 3 – 5 jaar ervaring als zelfstandig uitvoerder op diverse middelgrote nieuwbouwprojecten in de woning en/of utiliteitsbouw. De uitvoerder die wij zoeken is:

Wat vragen wij van jou?

Leidinggeven, coördineren, organiseren en plannen. Als zelfstandig uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van projecten in woning- en/of utiliteitsbouw. Je hebt dagelijkse leiding op de bouwplaats en verbindt alle partijen zodat het bouwproces goed verloopt. Je hebt veiligheid op 1 en kwaliteit en tijdigheid is voor jou van groot belang. Daarom bewaak jij deze factoren het gehele bouwproces en stimuleer jij het team om kwaliteit te leveren en de doelstellingen te behalen. Daarmee werken we samen aan elke dag een beetje beter. Vanzelfsprekend vervul je een belangrijke rol in de voortgangsrapportage, kostenbewaking en signaleer je meer- en minderwerk. Je werkt in een gedreven team dat hard werkt aan het behalen van goede resultaten.

Solliciteer op deze functie

Als jij er van overtuigd bent, dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan in actie en reageer via onderstaande button ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal van der Baan, HR Adviseur op 078 633 32 04. * ZPP'ers zijn ook welkom.

Meer dan bouwen