WERKEN BIJ

Stages en leer-werkplekken

Leer-werkplekken

Als erkend leerbedrijf bieden wij leer-werkplekken aan voor vmbo'ers. Een mooie manier om de wereld van de schoolbanken te combineren met de dagelijkse praktijk van een ontwikkelende bouwer. We zorgen ervoor dat je een leerzame, waardevolle tijd bij Van Wijnen hebt.

 

Stages en afstudeeropdrachten

Binnen Van Wijnen hebben we verschillende stage- en afstudeermogelijkheden op mbo-, hbo- en wo-niveau. Voor jou als stagiair een mooie leerervaring, voor Van Wijnen een nieuwe bron van kennis en kunde. Kwaliteiten die we gebruiken om onszelf als lerende organisatie te blijven ontwikkelen.

Stages en afstudeeropdrachten bij Van Wijnen zijn afwisselend en praktijkgericht. Met een goed evenwicht tussen jouw leerdoelen en praktisch nut. Loop je bij ons stage, dan betrekken we je actief bij onze organisatie waardoor je ons bedrijf en de praktijk goed leert kennen. Je doet veel vakinhoudelijke kennis op en kunt steeds terugvallen op deskundige begeleiding.

 

Interesse in een stage of leer-werkplek?

Laat het ons via dit formulier weten. Heb je voorkeur voor een bepaalde regio of vestiging geef dit dan in het formulier aan. Na ontvangst van je motivatie nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

 

Stage- en leer-werktrajecten - Afbeelding 1