Wij Wonen

Samenwerken vanuit een vaste basis

Met Wij Wonen creëren we waarde door verbinding. We verbinden de behoefte aan betaalbaar wooncomfort met de bouw van een toekomstbestendig en gezond woon- en leefklimaat. En we verbinden de voordelen van prefab basiscomponenten met de behoefte aan variatie en ruimte om te personaliseren. Dit noemen we modulair maatwerk. Vanuit die verbinding werken we samen aan waardevolle en passende  woonoplossingen, zowel binnen bestaande als nieuwe leefomgevingen.

Wij maken we samen uniek.

Criteria WoonWijzer

Verhouding Wij detail

In verbinding

Bij Wij Wonen draait het om samenwerking met belanghebbenden uit alle fasen van het proces. We nemen de wensen van bewoners, gemeenten, corporaties, beleggers en projectontwikkelaars mee. Welke rol zij precies krijgen, bepalen we samen met jou als opdrachtgever.

Onze woonoplossing Wij Wonen maakt gebruik van de voordelen van bewezen methodes, maar geeft daarnaast ruimte aan participatie en de behoeften van de omgeving. Wij Wonen is een woonoplossing met variatie en een persoonlijke touch. Doordat alles achter de voordeur in de basis is vastgesteld, heb je snel inzicht in wat een woning gaat kosten en hoe deze eruit komt te zien. Samenwerking zie je bij Wij Wonen niet alleen terug in het proces, maar ook in de totstandkoming van de basis.

Vaste basis

In verbinding met onze klanten ontwikkelden wij voor Wij Wonen zeven basistypes: vier typen rijwoningen, een royale tweekapper, een levensloopbestendige woning en een vrijstaande villa. Vanuit deze vaste basis is het uiterlijk van de woningen voor een groot deel vrij in te vullen met persoonlijke accenten. Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden in maatvoering, materiaalgebruik en afwerking. Zo kun je met Wij Wonen eenvoudig kiezen voor een gevarieerde wijkopzet.

We anticiperen continu op ontwikkelingen in de markt op het gebied van energiehuishouding, onderhoudskosten en innovaties die bijdragen aan comfortabel, veilig en gezond wonen.

Wij Wonen Vaste Basis

Wij Wonen brochure

Wij-Wonen-Brochure-2Downloaden

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Wij Wonen binnen jouw project? Neem dan contact met ons op.