keyware

Nieuwbouwhuis kopen?

Wil je een nieuwbouwhuis kopen? Wij hebben een groot aanbod nieuwbouwhuizen te koop door het hele land. Van appartementen tot eengezinswoningen en studentenhuisvesting. Ontdek op deze pagina wat wij voor je kunnen betekenen. Ben je benieuwd naar ons actuele woningaanbod?  Kies via onze woningzoeker in een paar stappen een woning, appartement, vakantiehuis of bouwkavel.

Actueel woningaanbod

Onze nieuwbouwprojecten in verkoop vind je via onze woningzoeker. Of je nu op zoekt bent naar een appartement, een herenhuis, een hoekwoning of een bouwkavel. Hieronder een greep uit de nieuwbouwhuizen in verkoop. Ontdek het volledige actuele woningaanbod hier.

Je nieuwe huis

Wij bouwen met liefde en aandacht jouw nieuwe huis, zodat jij verzekerd bent van een comfortabele en waardevaste woning. Dat spreekt voor zich. Daarnaast bieden we verschillende woondiensten aan die jouw Van Wijnen-woning compleet maken. Diensten die ervoor zorgen dat je maximaal kunt genieten van de aanschaf van je nieuwe huis en die het woongenot vergroten op het moment dat je de woning betrekt. Wij nemen bijvoorbeeld graag werk uit handen voor en tijdens de bouw door het huis ‘woonklaar’ op te leveren. Maar we kunnen ook het periodieke onderhoud verzorgen op het moment dat je er woont of helpen de woning levensloopbestendig te maken. De keuze is aan jou.

“Er komt veel kijken bij het kopen van je nieuwe huis. Tijdens dit traject geven wij je persoonlijke begeleiding. Ik help en adviseer je graag bij het maken van alle keuzes. Ook gaan we samen kijken naar de vorderingen tijdens de bouw. Samen bouwen we aan je toekomstige droomhuis!”Hilde Bruinsma, wooncoach

Woonklaar

Met onze woonklaar service MijnHuis zorgen wij ervoor dat je nieuwe woning volledig op jouw smaak en wensen is afgewerkt bij oplevering. Zelf klussen en veelvuldig showroombezoek behoren hiermee tot het verleden. Samen met jouw wooncoach kies je een interieursfeer en bepaal je het budget. Op basis van dit plan gaan onze verschillende leveranciers aan het werk. Wij zorgen dat alles geregeld is bij oplevering. Jij hoeft je alleen maar te richten op het verhuizen van meubels, kleding en persoonlijke spullen.  Zo maken we van een huis een thuis. Wil jij alvast sfeer proeven? Kijk dan op de website van MijnHuis.

Kopers Marcel en Sabine kochten een herenhuis in Hellevoetsluis. Zij kozen voor MijnHuis. Sabine vertelt er meer over in de korte video hiernaast. Wil je nog meer te weten komen over de sleutels krijgen van je nieuwbouwhuis en direct verhuizen? Lees hier verder. 

Virtueel kennismaken

Zou het niet prachtig zijn om nog voordat de eerste paal geslagen is rond te kunnen lopen in je nieuwe woning? Zodat je een goed beeld kunt krijgen bij de indeling en bij de aankleding? Wat doet bijvoorbeeld een uitbouw of een extra dakkapel met de ruimte en hoe laat de woning zich het beste aankleden en inrichten? Met behulp van een VR-bril kunnen we je al laten kennismaken met je nieuwe huis. Een kennismaking die je helpt keuzes te maken om jouw huis op jouw smaak en wensen aan te passen.

Wil je de echt VR beleving? Klik hier voor full screen.

Nieuwbouwprojecten: actueel aanbod

Ben je benieuwd naar het actuele woningaanbod en onze nieuwbouwprojecten? Bekijk alle nieuwbouwhuizen via onze woningzoeker.