Onze
woonoplossingen

Ontdek welke nieuwbouw oplossing het beste bij jouw opgave past.

Een thuis voor iedereen

Mensen brengen gebouwen en omgevingen tot leven. We vinden het belangrijk dat je dat in al onze woonoplossingen voelt. Zorgvuldig brengen we de verhalen in kaart van iedereen voor wie we de woon- en leefruimte aangenamer en persoonlijker mogen maken.

Fijn Wonen

We komen op dit moment in Nederland meer dan 300.000 woningen tekort. Met een nieuwe manier van bouwen, die sneller, beter, goedkoper en duurzamer is, draagt Fijn Wonen bij aan dit woningtekort. Met slimme producten en een innovatief productieproces realiseert Fijn Wonen goedkoper en sneller woningen en appartementen, zonder daarbij in te leveren op uitstraling en wooncomfort. De woningen zijn energiezuinig en remontabel. Omdat de componenten van de woningen in de fabriek gemaakt worden, levert een nieuwe woonwijk vele malen minder transport en afval op. Bovendien is de prijs van een bouwproject vooraf meteen duidelijk. Voor, tijdens maar ook na de aflevering, is en blijft Fijn Wonen bereikbaar voor vragen van bewoners. Op deze manier zorgen we samen met corporaties, ontwikkelaars en beleggers voor een fijne leefomgeving voor iedereen. Nieuwsgierig naar meer? Lees dan verder op de website van Fijn Wonen

Wij Wonen

Met Wij Wonen werken we niet alleen vóór, maar vooral samen met bewoners, gemeenten, corporaties, beleggers en projectontwikkelaars. Met Wij Wonen verbinden we de voordelen van prefab basiscomponenten met de behoefte aan variatie en ruimte om te personaliseren. Dit noemen we modulair maatwerk. De plattegronden liggen vast, maar het uiterlijk van de woningen is voor een groot deel vrij in te vullen met persoonlijke accenten. Zo maken we, vanuit een vaste basis, unieke woningen en geven we op een efficiënte manier het beste antwoord op de veranderende vraag naar koop- en huurwoningen.

Vrij Wonen

Vrij Wonen is vrij van kaders en beperkingen: alles is mogelijk! Door ultieme keuzevrijheid te bieden geven we iedere woonwens en – vraag de ruimte. We werken vanuit een slim proces, waarbij samenwerking centraal staat. Bij Vrij wonen bouwen we op ingrediënten uit onze andere woonoplossingen én onze ervaring met maatwerk in ontwikkeling, realisatie en beheer om tot de ideale oplossingen te komen.

De WoonWijzer:
vind jouw woonoplossing(en)

Geen nieuwbouwvraagstuk is hetzelfde. Daarom werken we bij Van Wijnen met verschillende woonoplossingen. Grote, complexe gebiedsontwikkelingen vragen om een andere aanpak dan kleinschalige woningbouw op een bijzondere locatie. De WoonWijzer geeft je inzicht door te draaien aan de knoppen van betaalbaarheid, zekerheid, samenwerking, snelheid en keuzevrijheid.

Meer dan bouwen