Wat vind je het meest belangrijk?
Uitleg
Welke van onderstaande criteria zijn het meest relevant voor jouw project? Geef dit aan door op de + van de relevante criteria te klikken, waarna je onderaan het scherm ziet welke woonoplossing aansluit bij jouw wensen. Klik voor meer uitleg over het criterium op het i-tje. Uiteraard kunnen binnen een nieuwbouwplan meerdere woonoplossingen van toepassing zijn.
Door op Terugzetten te klikken, kun je de WoonWjzer opnieuw invullen.
Terugzetten
i

Betaalbaarheid staat in al onze woonoplossingen centraal. In welke mate ben je op zoek naar lage woonlasten voor de eindgebruiker maar wellicht ook voor jezelf als woningcorporatie, belegger of ontwikkelaar? Door geïndustrialiseerd te bouwen met een intelligent en efficiënt productieproces bieden we gestandaardiseerde compleetheid. Met onze aanpak verlagen we de Total Cost of Ownership, ofwel het totale kostenplaatje.

Betaalbaarheid
i

Samenwerking als de basis voor de totstandkoming van de best passende oplossing. In de persoonlijke samenwerking met jou als klant, maar ook met partners, toekomstige bewoners en de maatschappij durven we anders te denken. Zo ontstaat vernuft.

Samenwerking
i

Van keuzes binnen kaders tot de vrijheid waarin bijna alles mogelijk is. In hoeverre vraagt de opgave om een specifieke aanpak of ben je op zoek naar ‘anders dan anders’? Niet alleen in het ontwikkel- en ontwerpproces, maar misschien juist ook in uiteindelijke opties voor de eindgebruiker. Wij denken met je mee en bezitten het vakmanschap om tot de meest passende oplossing te komen.

Keuzevrijheid
i

Uiteraard is en blijft onze kwaliteit een garantie. Zeker door het werken met modulaire, prefab basiscomponenten. Met producten vanuit onze eigen fabrieken kunnen we bovendien leverzekerheid bieden. Maar denk ook aan de mate van prijszekerheid met een vaste prijs zo vroeg mogelijk in het proces. Na de sleuteloverdracht blijven we betrokken en zijn we 24/7 beschikbaar voor onderhoud. We kunnen ook nog een stap verder gaan met bewonersconsulenten, energiecoaches en monitoring in een dashboard. Zo helpen we bewoners bij hun energieverbruik en energiekosten.

Zekerheid
i

Hoe snel wil je van dromen naar wonen? Wij beschikken over bewezen efficiënte ontwikkel- en productieprocessen waarmee we snelheid garanderen, zonder op kwaliteit in te leveren. Dit doen we met de eigen productie van kant-en-klare basiselementen welke we op locatie assembleren. Alles vanuit een slimme samenwerking.

Snelheid