keyware

Zo zag ons jaar eruit!

Terugblik op een mooi jaar samen bouwen aan ruimte voor een beter leven.

1.659

Medewerkers

78

interne doorstroom

319

nieuwe collega’s

20.358

kilo fruit gegeten

220

leerlingen en stagiaires

Trots op onze professionals

Trots, dat zijn we. Op onze 1.659 professionals die lokaal aan diverse projecten werken. Op onze 319 nieuwe collega’s, die met hoofd en hart voor onze organisatie kiezen. En op onze 578 vakmannen: onze zeer gewaardeerde ogen en oren op de bouwplaats, die het Van Wijnen-rood met verve dragen.

We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s! Iets voor jou? Bekijk alle vacatures.

Samen bouwen aan jouw ontwikkeling

We willen ook graag dat onze mensen trots zijn. Op hun werk bij Van Wijnen, maar vooral op zichzelf. Bijvoorbeeld over de ontwikkeling die ze doormaken. Daar bouwen we samen aan, met onder meer coaching en begeleiding van ervaren collega’s. Of dat werkt? Vraag dat maar eens aan de 78 medewerkers die in 2017 intern doorstroomden!

Ben jij jong, enthousiast en wil je weten wat de bouw jou te bieden heeft? Doe dan net als de 220 leerlingen en stagiaires die we het afgelopen jaar verwelkomden: start jouw carrière met een leerplek in de praktijk. En ontdek of de bouwwereld ook jouw wereld is!

“We zijn trots op onze 578 vakmannen die de oren en ogen zijn op de bouwplaats en deze zo Van Wijnen-rood kleuren"Tahlvik Leung - Hoofd HR

Jij tevreden, wij tevreden

Ga je met plezier naar je werk? Ben je tevreden over je werkzaamheden en werksituatie? Dat soort vragen stellen we regelmatig aan onze collega’s. We vinden het belangrijk dat iedere medewerker het naar zijn of haar zin heeft bij Van Wijnen. Dat is in de eerste plaats prettig voor henzelf. Daarnaast zijn tevreden medewerkers onmiskenbaar om toekomstbestendig te ondernemen.

Niet alleen onze klanten waarderen ons met een 7,9 (NPS score), ook onze collega’s waarderen de organisatie met een 7.6 gemiddeld. Dat onze collega’s het meeste in hun werk waarderen? Dat loopt uiteen van de samenwerking met andere collega’s tot betrokkenheid bij de organisatie. Ook de cultuur, sfeer en inhoud van het werk krijgen veel waardering.

Gezond bezig

We prijzen ons gelukkig met vitale collega’s. Met 3,3% ligt ons verzuimpercentage onder het gemiddelde in de bouwsector. Dat houden we graag zo. Veiligheid en gezondheid staan bij ons dan ook op nummer 1. Dat zie je terug in ons strikte veiligheidsbeleid, maar ook in de manier waarop we meedenken over de balans tussen werk en privé. We weten dat de boog niet altijd gespannen kan zijn. Onze meest gezonde prestatie in 2017? We aten met elkaar zo’n 20.358 kilo aan fruit!

Maatschappelijk betrokken

Handen uit de mouwen tijdens NL Doet, goede doelen ondersteunen, een snuffelstage voor een Syrische student, shirts sponsoren, snorren laten staan tijdens Movember, tuinen opknappen, kinderen in aanraking brengen met techniek, bijdragen aan sportieve events: zomaar een greep uit de vele activiteiten die onze betrokken collega’s ondernemen namens Van Wijnen Doet. Wij doen meer dan bouwen. Daarmee maken we mensen blij. En dat doet goed!

Bekijk hier een sfeerimpressie van diverse initiatieven.

Collega's pauze pingpong
vanWijnen- maart_10
Collega's pauze lounge Harderwijk