Beheren

Met het beheer en onderhoud van vastgoed is de Meer dan bouwen-cirkel rond. Het beheren en onderhouden van bestaand vastgoed is een vak apart. Toevallig ook óns vak.

Wat is vastgoedbeheer?

Wij onderhouden en beheren het vastgoed van onze klanten. Dat doen we gepland en ongepland onder andere in woningen, op kantoren, in winkels en bij zorgorganisaties. Goede communicatie met bewoners en gebruikers van een gebouw vinden wij vanzelfsprekend. Wij begrijpen dat jouw klanten willen blijven winkelen, of door willen werken, zonder overlast. Wij verdiepen ons in jouw wereld en vinden het belangrijk om te begrijpen wat voor jou belangrijk is.

Ontzorgen

Op het gebied van onderhoud en beheer kunnen wij jou volledig ontzorgen. Hoewel onze basis ligt in technisch beheer, hebben we veel klanten waarvoor wij het complete facilitaire beheer uit handen nemen. Van installatie en brandveiligheid tot schoonmaak en pandbeheer. We werken met een groot aantal vertrouwde partners, zowel regionaal als landelijk.

Professionele vakliefhebbers

Hoe soepeler het onderhoudsproces verloopt, hoe beter. Zo’n soepel proces begint bij goed geschoolde servicecoördinatoren, die een melding scherp analyseren en de juiste oplossing in gang zetten. Deze analyse voor aanvang van de werkzaamheden verhoogt de first-time-fix. ‘Buiten’ zijn het de onderhoudsmonteurs, die met hun vakmanschap en sociale antenne van waarde zijn. Zij werken netjes, rustig en laten de werkplek na afloop schoon achter. Ook zijn ze bereid om een niet gemeld ‘5-minutenklusje’ direct mee te nemen. Zorgvuldige communicatie met klant en huurders is essentieel gedurende het hele onderhoudsproces.

Zo gaan we te werk

Bij het beheer van vastgoed kun je rekenen op onze 5 specialismen:

Dagelijks onderhoud

Dagelijks onderhoud, is onderhoud op afroep. Bijvoorbeeld bij een storing of defect. Wij werken vanuit technisch vakmanschap en door duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers en partners. Dit heeft grote invloed op de beleving en tevredenheid van gebruikers of huurders. Daarom staan we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar.

Systematisch onderhoud

Systematisch onderhoud, ook wel preventief onderhoud en planmatig onderhoud genoemd – helpt om jouw vastgoed in de gewenste conditie te houden met een helder meerjarig onderhoudsplan. Dit om jouw vastgoed zowel technisch als financieel te beheren. Wij bieden een complete service van advisering tot en met de uitvoering.

Mutatieonderhoud

Het vertrek van huurders is hét moment om een woning op te knappen. Ons uitgangspunt is om een woning zo snel mogelijk weer verhuurbaar te maken. Vaak volstaat een basisaanpak. Waar nodig pakken we het grondiger aan en renoveren we de complete badkamer, keuken en/of toilet. Of we verduurzamen de woning.

Servicebouw

Met servicebouw geven we invulling aan specifieke klantvragen voor bestaande gebouwen. Dit gaat om maatwerk, met de wensen van de klant als uitgangspunt. De servicebouwactiviteiten variëren van klein onderhoud tot (ver-) bouwactiviteiten en het uitvoeren van modificaties vanuit systematisch onderhoud. Maar ook het toekomstbestendig maken van kantoorgebouwen.

Retail verbouwingen

Speciaal voor opdrachtgevers in de retail – winkelketens en franchise-organisaties – hebben we een aanpak ontwikkeld die erop gericht is om een winkel met zo min mogelijk overlast voor winkelend publiek te verbouwen. In goed geplande modules, met een vast team, passen we de winkel aan aan nieuwe inzichten, zodat jouw klanten verrast worden met nieuwe elementen. De herkenbaarheid van de winkelformule is daarbij altijd het belangrijkste uitgangspunt.

Onbezorgd jouw vastgoed laten beheren en onderhouden?

Cijfers waar we trots op zijn

VGB cijfers 2023

Projecten

Bekijk het vastgoed dat we beheren en onderhouden.

Meegroeien met de woningportefeuille Van der Linden Vastgoedmanagement

Voor de groeiende woningportefeuille van Van der Linden Vastgoedmanagement is Van Wijnen Vastgoedbeheer al jaren een belangrijke partner voor het…

Lees verder

Dagelijks onderhoud, storingen, renovaties en nieuwbouw voor NS

Duurzame reis met de NS Van Wijnen werkt al ruim 20 jaar samen met de NS voor dagelijks onderhoud en…

Lees verder

Jumbo

Diverse locaties Nederland De afgelopen decennia opende supermarktketen Jumbo al meer dan 600 winkels. Wij zijn daar vanaf winkel één…

Lees verder

Meer weten? Neem direct contact op

Anton Troeijen

Directeur Vastgoedbeheer Zuid

Jelle Haisma

Directeur Vastgoedbeheer Noord-Oost

Paul Engel

Directeur Vastgoedbeheer Midden

Patrick Brunn

Directeur Vastgoedbeheer West

Ben jij ook zo goed in onderhoud en beheer?

Kom eens langs op de koffie. We hebben in het hele land werk voor jou.

Nieuwsberichten

Allround partner van Adyen

Vanaf eind 2022 neemt Van Wijnen Vastgoedbeheer de onderhoudswerkzaamheden voor drie panden aan het Rokin – in opdracht van Amsterdamse…

Lees verder