Van Wijnen en onze coronamaatregelen

Het coronavirus grijpt nu ook in Nederland steeds verder om zich heen. Omdat de veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers bij ons voorop staan, nemen we een aantal tijdelijke maatregelen.

Bijgewerkt op 22 april 2020

We volgen daarbij de officiële richtlijnen van het kabinet, het RIVM, de GGD en het Protocol Samen veilig doorwerken van Bouwend Nederland. We proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. De veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers, onderaannemers, klanten, leveranciers, kopers en gebruikers staan voorop. Hieronder lees je wat onze maatregelen inhouden en wat dit mogelijk voor jou betekent. We hebben er alle vertrouwen in dat we deze periode samen goed doorkomen.


Voor onderaannemers, comakers en leveranciers

Het werk op de bouwplaatsen wordt voortgezet, waarbij alle maatregelen die van kracht zijn nageleefd dienen te worden. Het Protocol Samen veilig doorwerken van Bouwend Nederland vormt de basis. De maatregelen die wij hanteren staan in ons Protocol Bouwplaats en ons Protocol Vastgoedbeheer en Renovatie & Transformatie. Op naleving hiervan wordt toegezien. Ook buiten onze bouwplaatsen vragen we om maximale naleving van de corona-maatregelen.

Download het Protocol Bouwplaatsen, fabrieken en werkplaatsen voor je op onze bouwplaats komt.
of
Download het Protocol Vastgoedbeheer en Renovatie & Transformatie voordat je naar één van onze projectlocaties gaat.


Voor klanten


Voor kopers

Meer dan bouwen