Woningbouw

Hoe benutten we samen kansen voor meer woningen?

Een fijne en betaalbare plek om te wonen, in een buurt waar je je helemaal thuis voelt. Dat is wat we heel Nederland gunnen. Als ontwikkelaar en bouwbedrijf zien we volop kansen om bij te dragen aan het oplossen van de woningnood.  

Door het ontwikkelen en bouwen van grondgebonden woningen bouwen we aan ruimte voor een beter leven. Dat doen we samen met onder meer:   

Voor welke nieuwbouwopgave sta jij?

Voor welke opgave jij ook staat, bij Van Wijnen vinden we altijd een (nieuwbouw)oplossing. Onze nieuwbouwoplossingen zijn te verdelen in Fijn Wonen, Wij wonen en Vrij Wonen. Ze hebben één ding met elkaar gemeen: mensen zich thuis laten voelen: in hun knusse huis, hun leefbare buurt, met en voor elkaar.Fijn WonenMet slimme producten en een innovatief productieproces realiseert Fijn Wonen goedkoper en sneller woningen en appartementen. Zonder daarbij in te leveren op uitstraling en wooncomfort. De woningen zijn energiezuinig en remontabel.

Fijn Wonen

Met slimme producten en een innovatief productieproces realiseert Fijn Wonen goedkoper en sneller woningen en appartementen. Zonder daarbij in te leveren op uitstraling en wooncomfort. De woningen zijn energiezuinig en remontabel.

Wij Wonen

Wij Wonen

Met Wij Wonen verbinden we de voordelen van prefab basiscomponenten met de behoefte aan variatie en ruimte om te personaliseren. Dit noemen we modulair maatwerk.

Vrij Wonen

Vrij Wonen is vrij van kaders en beperkingen: alles is mogelijk! Door ultieme keuzevrijheid te bieden komt iedere woonwens en elke woonvraag tot zijn recht.

Verhouding Vrij
Woningbouw Vrij Wonen | Van Wijnen

Welk concept past bij jouw opgave?

Interesse in nieuwbouw?