Fijn Wonen

Betaalbaar en snel

Betaalbaar en snel

Wonen gaat verder dan alleen een woning: het gaat over het leven van mensen. We willen allemaal een huis waarin we ons thuis voelen, waarbij genoeg financiële ruimte overblijft om leuke dingen te doen en waar wij – en de generaties na ons – nog jarenlang plezier van hebben. Kortom: een fijn leven voor vandaag, morgen en overmorgen. In de huidige woningmarkt is zo’n plek niet voor iedereen beschikbaar. En daar moet iets aan gedaan worden! Daarom past Fijn Wonen een andere werkwijze toe dan je tot nu toe van de bouw gewend was.

Criteria WoonWijzer

Verhouding Fijn Detail
Lelystad Fijn Wonen

Comfortabel

Fijn Wonen realiseert woningen en appartementen die betaalbaar, comfortabel, toekomstbestendig én snel te realiseren zijn. Door modulaire componenten in verschillende architectuurstijlen kunnen er zeer gevarieerde woonwijken voor jong en oud ontstaan. Woonwijken waarin mensen met veel plezier kunnen leven. Door het slimme productieproces en de onderhoudsvriendelijke materialen garanderen we de prestaties van onze woningen waardoor de bewoner lagere energiekosten heeft. Ook zijn de woningen voorzien van duurzame opties, zoals zonnepanelen en een warmtepomp. Omdat de woningen remontabel zijn, kunnen ze op een andere plek een tweede leven krijgen en zijn ze in hoge mate circulair. En dat allemaal tegen een scherpe prijs. Ook na aflevering van de woningen blijven we betrokken en helpen we bewoners hun leven zo energiezuinig en fijn mogelijk in te richten.

Toekomstbestendig

Verschil maken we niet alleen. Samen met corporaties, ontwikkelaars en beleggers zorgen we ervoor dat het aanbod betaalbare, comfortabele en toekomstbestendige woningen verder groeit. Zo kunnen steeds meer mensen – nu en in de toekomst – duurzaam leven zonder in te leveren. En dát is fijn voor iedereen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Fijn Wonen binnen jouw project? Lees dan verder op de website van Fijn Wonen

Fijn Wonen Modellen