Van Wijnen Gorredijk

Adres

Badweg 42

Gorredijk 8401 BL

Communicatie

0513-46 76 54 gorredijk@vanwijnen.nl

Over ons

  • Aantal medewerkers: 70  
  • Werkgebied: Friesland
  • Specialismen: ontwikkelen, bouwen, renoveren en transformeren.
  • Een greep uit onze opdrachtgevers: Elkien, Mercatus, Wold en Waard, GGZ Friesland, Nij Smellinghe, ROC Friese Poort, Staxs 

Thuis in Friesland

We ontwikkelen, bouwen, renoveren, transformeren en beheren projecten in Friesland. We innoveren, ontwikkelen nieuwe methodes, bedenken oplossingen en verbinden. En dat doen we om het verschil te kunnen maken voor onze omgeving. Niet alleen in de grote projecten, maar juist ook in de kleine. In renovaties, groot onderhoud en het verduurzamen van wijken en buurten. In die brede blik schuilt onze kracht.

We helpen onze klanten bij het formuleren en realiseren van grote en kleine ambities ten aanzien van realisatie, duurzaamheid en toekomstbestendigheid. We verbinden. Ons netwerk in Friesland zetten we graag in om ambities waar te maken.

Naast Van Wijnen Gorredijk zitten aan de Badweg 42 in Gorredijk ook andere bedrijfsonderdelen van Van Wijnen: Van Wijnen Materieel en Van Wijnen Smart Frames. Daarnaast zijn er Friesland nog meer vestigingen van Van Wijnen:

Samenwerken met Van Wijnen Gorredijk

Joan Veenstra

Directeur

j.veenstra@vanwijnen.nl

Jeroen van Balen

Commercieel directeur

J.van.balen@vanWijnen.nl

Willem Haaisma

Adjunct-directeur technische zaken

w.haaisma@vanwijnen.nl

Onze klanten

Saskia Haringa

Projectmanager bouw GGZ Friesland

”Dat creatieve meedenken van Van Wijnen vonden we prettig. Wij letten vooral op zorgaspecten, maar zijn natuurlijk geen bouwers.”

Fred Sekema

Projectleider verduurzaming Wold en Waard

‘Door zelf te onderzoeken, uit te vinden en te proberen heeft Van Wijnen een soort geïndustrialiseerde of conceptuele visie op renovatie ontwikkeld die heel interessant is voor de toekomst. Ook voor andere corporaties.’

Projecten

Van Wijnen Gorredijk

GGZ Franeker Van Wijnen Woningen Nieuwbouw

Nieuws

Van Wijnen Gorredijk

Vacatures

Van Wijnen Gorredijk