Van Wijnen Heerhugowaard

Adres

Galileistraat 21

Heerhugowaard 1704 SE

Communicatie

072-750 35 00 heerhugowaard@vanwijnen.nl

Welkom bij Van Wijnen Heerhugowaard

Onze vestiging in Heerhugowaard is een jonge en dynamische organisatie, die verantwoordelijkheid neemt voor de volgende generatie en de impact van onze keuzes op de wereld. Duurzaam bewust zijn, de footprint verlagen en lean werken zijn voor ons belangrijk. Continu verbeteren. En daardoor steeds sneller en beter bouwen met minder opleverpunten.

De wens van de klant als uitgangspunt

We zijn er voor woningcorporaties groot én klein, vastgoedeigenaren, gemeentes, ziekenhuizen, zorgorganisaties en projectontwikkelaars. En werken altijd met jouw wens als uitgangspunt. We zijn gedreven vakliefhebbers en gunnen onze klanten – en de klanten van onze klanten – het allerbeste, meest toekomstbestendige resultaat.

Samenwerken is de basis

Samenwerken doen we op vele fronten: in de eerste plaats met de opdrachtgever, maar ook met partners, gemeentes en leveranciers. Lean werken is voor ons belangrijk. We evalueren en verbeteren continue onze processen waardoor we projecten steeds sneller en beter bouwen met minder opleverpunten.

Meer dan bouwen

Van Wijnen Heerhugowaard is specialist in ontwikkelen, bouwen, renoveren, transformeren en vastgoedbeheer in Noord-Holland. Dit noemen we Meer dan bouwen.

Ontwikkeling: we (her)ontwikkelen op diverse plekken in Noord-Holland nieuwe woon-, werk of recreatieomgevingen. Denk aan het terrein van Meneba in Wormerveer. Deze plek wordt de komende jaren omgetoverd in de dynamische wijk Zaankwartier. De gebiedsontwikkeling zorgt voor 650 nieuwe woningen, die worden gerealiseerd op het terrein van de oude meelfabriek. Voor elk ontwikkelvraagstuk hebben we een passend antwoord. Of het nu gaat om binnenstedelijke ontwikkelingen, transformaties van bedrijventerrein of recreatieparken of uitbreidingslocaties.

Nieuwbouw: het woningtekort in Nederland is enorm. Ook in Noord-Holland is de behoefte aan betaalbare woningen groot. We realiseren voor corporaties, beleggers en particulieren nieuwe leefomgevingen. Denk aan Stekeldijk Purmerend, Oostenburg Amsterdam of De Overbrugging in Noord-Scharwoude. Maar ook creëren we nieuwe plekken om te recreëren, te werken of te zorgen.

Renovatie: woningcorporaties hebben afgesproken in 2050 hun volledige bezit CO2-neutraal te maken. Per jaar moeten er duizenden woningen verduurzaamd worden. De technische oplossingen om woningen energieneutraal te maken zijn voor handen. We deden dit bijvoorbeeld aan de Anton Waldorpstraat in Amsterdam en bij 59 woningen in Bergen.

Transformatie: we zetten graag onze kennis en expertise in om weer toekomstwaarde te creëren voor een gebouw of een plek die qua functie niet meer (in haar omgeving) past. In hartje Amsterdam transformeerden we het lege warenhuis van Hudson’s Bay in een nieuw kantoor voor Adyen. Ook gaven we het winkelpand van V&D in Amsterdam een nieuwe bestemming.

Zorgen: de Nederlandse gezondheidszorg neemt de komende jaren toe, als gevolg van een stijgend aantal (kwetsbare) ouderen

Onze klanten:

“De begeleiding vanuit Van Wijnen is top. Iedereen doet zijn best om het leuk voor ons te maken. Ik vind het echt perfect.”

Sander de Jong, Koper appartement Stekeldijk Purmerend

“Ze zijn meedenkend, vooruitstrevend en praktisch ingesteld.”

Richard Hoedjes, Woonstichting Langedijk

Wie zijn wij

Ook samenwerken? Neem contact met ons op:

Wesly Verhaert

Vestigingsdirecteur

w.verhaert@vanWijnen.nl

Remco IJzendoorn

Adjunct-directeur productie

r.ijzendoorn@vanwijnen.nl

Merel Wildenborg

Commercieel Manager

m.wildenborg@vanWijnen.nl

Michael Hoekstra

Projectontwikkelaar

michael.hoekstra@vanWijnen.nl

Uitgelichte nieuwsberichten

HEERHUGOWAARD

Omring en Groos! tekenen voor bouw groene verpleeghuis

Op donderdag 8 december hebben zorgorganisatie Omring en het consortium Groos! hun handtekening gezet voor de bouw van het groene…

Lees verder

Koopwoningen Gerard Douplantsoen Heerhugowaard opgeleverd

Vorige week overhandigde Merel Wildenborg, commercieel manager bij Van Wijnen Heerhugowaard, de sleutel aan Wouter en Alice van de Bank….

Lees verder

Kijkmoment voor kopers op Woonpark ’t Laar in Julianadorp

Wanneer je een nieuwbouwwoning van Van Wijnen koopt, nodigen we je tijdens de bouw om een kijkje te nemen. Voor…

Lees verder

Uitgelichte Projecten

HEERHUGOWAARD

Transformatie Rokin

Het lege warenhuis van Hudson’s Bay aan het Rokin wordt het nieuwe kantoor van de Amsterdamse fintechgigant Adyen. Onze vestiging…

Lees verder

Toekomstbestendig wonen, werken en leven in voormalig industriegebied

Op het Oostenburgereiland in Amsterdam, een plek die eeuwenlang in het teken stond van de industrie, bouwen wij een gevarieerd…

Lees verder

Voormalig V&D gebouw klaar voor de toekomst

Op de hoek van de Kalverstraat en het Rokin in Amsterdam staat het markante, voormalige warenhuis van Vroom & Dreesman….

Lees verder

Gerelateerde vacatures

Samen met jouw projectteam projecten tot een goed einde brengen: dat is waar jij energie van krijgt. Plannen, aansturen en…

Projectleiding

Heerhugowaard

36-40 uur

Timmeren is jouw passie: als jij weer mooi werk hebt afgeleverd, is jouw werkdag geslaagd! Herken jij jezelf hierin? Mooi…

Vaklieden

Heerhugowaard

32-40 uur

Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarin je de kneepjes van het vak kan leren? Lees dan snel verder!…

Meewerkstage

Heerhugowaard

32-40 uur