Terug naar contact

Heerhugowaard

Adres

Galileistraat 21
1704 SE Heerhugowaard


Communicatie
Algemeen:
072-750 35 00
E-mail:
heerhugowaard@vanwijnen.nl

Welkom bij Van Wijnen Heerhugowaard

Van Wijnen Heerhugowaard is specialist in ontwikkelen, bouwen, renoveren, transformeren en vastgoedbeheer in Noord-Holland. Dit noemen we Meer dan bouwen.

Ontwikkeling: we (her)ontwikkelen op diverse plekken in Noord-Holland nieuwe woon-, werk of recreatieomgevingen. Denk aan het terrein van Meneba in Wormerveer. Deze plek wordt de komende jaren omgetoverd in de dynamische wijk Zaankwartier. De gebiedsontwikkeling zorgt voor 650 nieuwe woningen, die worden gerealiseerd op het terrein van de oude meelfabriek. Voor elk ontwikkelvraagstuk hebben we een passend antwoord. Of het nu gaat om binnenstedelijke ontwikkelingen, transformaties van bedrijventerrein of recreatieparken of uitbreidingslocaties.

Nieuwbouw: het woningtekort in Nederland is enorm. Ook in Noord-Holland is de behoefte aan betaalbare woningen groot. We realiseren voor corporaties, beleggers en particulieren nieuwe leefomgevingen. Denk aan Stekeldijk Purmerend, Oostenburg Amsterdam of De Overbrugging in Noord-Scharwoude. Maar ook creëren we nieuwe plekken om te recreëren, te werken of te zorgen.

Renovatie: woningcorporaties hebben afgesproken in 2050 hun volledige bezit CO2-neutraal te maken. Per jaar moeten er duizenden woningen verduurzaamd worden. De technische oplossingen om woningen energieneutraal te maken zijn voor handen. We deden dit bijvoorbeeld aan de Anton Waldorpstraat in Amsterdam en bij 59 woningen in Bergen.

Transformatie: we zetten graag onze kennis en expertise in om weer toekomstwaarde te creëren voor een gebouw of een plek die qua functie niet meer (in haar omgeving) past. In hartje Amsterdam transformeerden we het lege warenhuis van Hudson’s Bay in een nieuw kantoor voor Adyen. Ook gaven we het winkelpand van V&D in Amsterdam een nieuwe bestemming.

Zorgen: de Nederlandse gezondheidszorg neemt de komende jaren toe, als gevolg van een stijgend aantal (kwetsbare) ouderen

Samenwerken is de basis

Onze vestiging in Heerhugowaard is een jonge en dynamische organisatie, die verantwoordelijkheid neemt voor de volgende generatie en de impact van onze keuzes op de wereld. Duurzaam bewust zijn, de footprint verlagen en lean werken zijn voor ons belangrijk. Continu verbeteren. En daardoor steeds sneller en beter bouwen met minder opleverpunten.

Samenwerken doen we op vele fronten: in de eerste plaats met de opdrachtgever, maar ook met partners, gemeentes en leveranciers. Lean werken is voor ons belangrijk. We evalueren en verbeteren continue onze processen waardoor we projecten steeds sneller en beter bouwen met minder opleverpunten.

De wens van de klant als uitgangspunt

We zijn er voor woningcorporaties groot én klein, gemeentes, ziekenhuizen, zorgorganisaties, vastgoedeigenaren, scholen en projectontwikkelaars. Altijd met jouw wens als uitgangspunt. We zijn gedreven vakliefhebbers en gunnen onze klanten – en de klanten van onze klanten – het allerbeste, meest toekomstbestendige resultaat.

Wie zijn wij

  • Aantal collega’s: 69 medewerkers 
  • Werkgebied: Noord-Holland Noord, gebied tussen Texel en Amsterdam 
  • Specialismen: ontwikkeling, nieuwbouw, bestaande bouw, verduurzamen, renovatie, transformatie, beheer
  • Een greep uit onze klanten: Adyen, VORM, Steenwell, Landal, Woonwaard, Woonstichting Langedijk, Stichting Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer  

Ook samenwerken? Neem contact met ons op:

Wesly Verhaert
Wesly Verhaert
Vestigingsdirecteur
Remco IJzendoorn
Adjunct-directeur productie

Onze klanten aan het woord

“Ze zijn meedenkend, vooruitstrevend en praktisch ingesteld.”

Richard Hoedjes, Woonstichting Langedijk

“De begeleiding vanuit Van Wijnen is top. Iedereen doet zijn best om het leuk voor ons te maken. Ik vind het echt perfect.”

Sander de Jong, koper appartement Stekeldijk Purmerend

Werken bij Van Wijnen Heerhugowaard

“De meeste medewerkers bij Van Wijnen in Heerhugowaard zijn relatief jong, de gemiddelde leeftijd van ons kantoorpersoneel is 38 jaar. Ze zijn hoogopgeleid, en dat moet ook wel in de steeds verder digitaliserende bouwwereld”, aldus Remco IJzendoorn, adjunct-directeur productie bij Van Wijnen Heerhugowaard. Wesly Verhaert, vestigingsdirecteur, vult aan: “Ik daag mensen uit het beste uit zichzelf te halen en verwacht dat ze hun verantwoordelijkheid nemen. En dat ze om hulp vragen als iets niet lukt. Ik werk hier nu 5 jaar en hou van de West-Friese mentaliteit en nuchterheid. Bij ons wordt hard gewerkt, maar zeker ook hard gelachen. Remco: “Ik ben als schoolverlater bij Van Wijnen gestart als werkvoorbereider en heb mijzelf goed kunnen ontwikkelen, zo ben ik uiteindelijk gegroeid naar de functie die ik nu bekleed. Dat zegt iets over de sfeer en de mogelijkheden die Van Wijnen aan medewerkers biedt.

831

Nieuws van vestiging Heerhugowaard

Ontdek aan welke projecten vanuit onze vestiging in Heerhugowaard werken. En blijf op de hoogte van nieuws en innovaties.

Lees meer over wat we doen om bij te dragen aan betekenisvolle plekken:Projecten van vestiging Heerhugowaard

Elk project heeft voor ons betekenis. Dat geldt ook voor de mensen die in hun nieuwe of vernieuwde ruimte wonen, werken, leren, recreëren of zorgen. Voor hen doen we het.

Bekijk hieronder een aantal van onze projecten:Meer dan bouwen