Van Wijnen Deventer

Adres

Visbystraat 5

Deventer 7418 BE

Communicatie

0570-63 33 33 deventer@vanwijnen.nl

ㅤㅤ

Over ons

  • Aantal medewerkers: 100
  • Werkgebied: Stedendriehoek
  • Specialismen: ontwikkelen, bouwen, renoveren en transformeren
  • Een greep uit onze opdrachtgevers: Woonbedrijf Ieder1, Deventer Ziekenhuis, Sité, NS, Landal GreenParks

Thuis in de stedendriehoek

Vanuit onze vestiging in Deventer werken we aan innovatieve, betaalbare en toekomstbestendige leef, werk- en zorgomgevingen in en rondom Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Voor verschillende projecten steken we zelfs de grenzen van de Stedendriehoek over.  

Met onze bevlogen vakmensen doen we waar we goed in zijn: ontwikkelen, bouwen, renoveren en transformeren. Altijd met jouw wens als uitgangspunt. Onze vakmannen- en vrouwen komen uit de regio, zijn altijd betrokken én op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We delen onze kennis en bouwen graag samen aan een duurzame relatie. Alles voor het beste resultaat.  

Ook voor vastgoedbeheer zit je goed bij Van Wijnen in Deventer. Op een andere locatie in Deventer vind je namelijk ons regionale kantoor voor vastgoedbeheer. Daarnaast kun je in Deventer ook terecht voor vragen aan Van Wijnen Recreatiebouw

Je leest het goed. Wij werken voor zeer diverse opdrachtgevers. Voor corporaties, investeerders, recreatieparken, eigenaren van recreatievastgoed, gemeenten, provincies, bedrijven, ziekenhuizen en zorginstellingen. Wat de opdracht ook is, jouw wens is ons uitgangspunt.  

Samenwerken met Van Wijnen Deventer

Rob Plant

Vestigingsdirecteur

0570-63 33 33
r.plant@vanwijnen.nl

Peter Cents

Commercieel manager

0651559186
p.cents@vanWijnen.nl

Martijn Bax

Ontwikkelingsmanager

026-750 36 00
m.bax@vanwijnen.nl

Onze klanten

Linda Bruning-De Vries

Projectleider gemeente Apeldoorn

“Dat was dan ook onderdeel van de opdracht: niet alleen woningen bouwen, maar iets toevoegen. Dat doet van Wijnen hier. Zo creëer je samen meer kwaliteit en beweging in de binnenstad.”

Lees meer over het project

Projecten

Van Wijnen Deventer

Nieuws

Van Wijnen Deventer

Vacatures

Van Wijnen Deventer