Bouwen

Een succesvol bouwproject begint met het samenstellen van het optimale projectteam waarin we samenwerken met jou als opdrachtgever en met de belangrijke ketenpartners. Zo ben je verzekerd van een feilloze voorbereiding, goede samenwerking en soepele voortgang.

Bouwen: een lean proces

Als opdrachtgever wil je zo min mogelijk risico lopen. Gemaakte afspraken gaan daarom over kwaliteit, planning, budget en duurzaamheid. Indien gewenst, nemen we het bouwmanagement op ons om alle processen in goede banen te leiden: van uitvoeringsprocedures tot integrale kwaliteitszorg. En van communicatie tot milieuzorg.

Voor welke bouwopgave sta jij?

Een aantal grondgebonden woningen om aan de bouwopgave te voldoen? Een appartementencomplex, een woontoren? We denken graag met je mee hoe we samen betaalbare woningen bouwen. En hoe we voor leefbare en toekomstbestendige buurten en wijken zorgen, waar iedereen zich thuis voelt.

Zo gaan we te werk

Risicobeheersing loopt als een rode draad door ons bouwproces. Dat is waarom we eerst virtueel bouwen. Daardoor heeft de opdrachtgever, maar ook de huurder, koper of gebruiker van het pand direct inzicht in het eindresultaat. Voordat er nog maar één paal de grond in gaat. Virtueel bouwen heeft verder als voordeel dat we slimmer, sneller en duurzamer kunnen bouwen. Tel daar het vakmanschap bij op, plus de oprechte gedrevenheid om samen iets moois te bouwen dat zijn waarde behoudt.

We staan daarbij voor veilig werken, want elk ongeval is er één te veel. Bij Van Wijnen doen we er alles aan om arbeidsongevallen en werkgerelateerde gezondheidsklachten proactief te voorkomen. We vinden de veiligheid van iedereen die zich op of rond onze locaties en bouwplaatsen bevindt cruciaal. Of het nu gaat om onze collega’s, om onderaannemers, bezoekers, bewoners of voorbijgangers.

Onze diensten en producten hebben vanaf 2030 per saldo geen negatieve impact op milieu, klimaat en hulpbronnen. We zetten ons in voor meer biodiversiteit en beschermen bestaande flora en fauna in de omgeving. Tijdens het bouwproces streven we naar zo min mogelijk CO2-uitstoot.

Zo bouwen we goed, snel, veilig en duurzaam.

Projecten

Deze projecten zijn door ons gebouwd. We zijn er trots op.

Betaalbaar wonen voor iedereen in De Dijkjes

Elburg heeft behoefte aan betaalbaar wonen en krijgt er een compleet nieuwe woonwijk bij. Op de grote uitbreidingslocatie aan de…

Lees verder

De BunkerToren; Een nieuwe iconische plek in Eindhoven

De skyline van Eindhoven gaat zichtbaar veranderen met de realisatie van de BunkerToren. Wie straks via de Kennedylaan Eindhoven inrijdt, kan…

Lees verder

World Food Center in Ede

Natuurinclusieve wijken in het World Food Center in Ede Bij de ontwikkeling van World Food Center in Ede worden grote…

Lees verder

Bouw je met ons mee?

Op de bouwplaats, in de fabriek, in de werkplaats, op renovatieprojecten of op kantoor: er is altijd wel een baan die bij jou past.