Transformeren naar wonen

Zorgeloos vastgoed transformeren

De transformeren naar wonen projecten lenen zich, omdat ze vaak budget-gestuurd zijn, bij uitstek voor co-ontwikkeling. In bouwteam werken wij samen met jou en een vaste groep vakkundige co-makers. Als ‘meer-dan-bouwer’ denken wij mee over programmering, subsidiemogelijkheden en het vergunningentraject. Samen met jou maken wij rendementsberekeningen op basis van verschillende woonconcepten, om tot een toekomstbestendig pand te komen.

“Panden die door hun weinig flexibele gebouwstructuur, programmering of uitstraling niet langer voldoen, kunnen nog wel een fijne plek zijn. De aantrekkelijkheid van de locatie speelt daarbij een sleutelrol.”

Heeft jouw pand transformatiepotentie?

Vraag een quickscan aan!

Benieuwd of jouw pand potentie heeft om getransformeerd te worden naar woningen? Om daar achter te komen voeren wij met jou een quickscan uit. Aan de hand van een model, ontwikkeld door de TU Delft, geven we je inzicht in de transformatiepotentie van jouw pand. Interesse? Neem direct contact op met Sjoerd Pronk.

Benieuwd of jouw pand potentie heeft om getransformeerd te worden naar woningen?

Neem direct contact op met Sjoerd Pronk

Zekerheid en waardecreatie

Van Wijnen ziet incourant vastgoed als kans. Wij zetten onze kennis en expertise in om samen waarde te creëren: een nieuwe woon- en leefomgeving. Als co-maker begrijpen wij de gebouwde omgeving als geen ander. Van Wijnen brengt de technische mogelijkheden en risico’s in kaart en koppelt deze aan planning en budgetten, met als doel zekerheid voor alle partijen.

Locaties toekomst bieden

Neem Diemen Zuid, een naoorlogse stadsuitbreiding met gedateerd vastgoed. De ligging is gunstig ten opzichte van ringweg en metro. Van Wijnen transformeerde recent een leeglopend kantorenpark tot levendig gebied met diverse huisvestingsvormen: Campus Diemen Zuid. De realisatie van een kleine duizend studentenwoningen en het hippe VIA Hotel vormen de spin-off van een totale gebiedstransformatie.

“Transformatie is waarde creëren, en daar zijn duurzame relaties voor nodig. Wij gaan uit van openheid en transparantie. Een toekomstbestendig pand ontwikkel je op basis van Total Costs of Ownership.

Van Wijnen transformeren naar wonen

Gebouwen groeien in waarde

Investeerder, eindgebruikers, omwonenden en overheden moeten met de neuzen dezelfde kant op staan om waarde te kunnen creëren. Jouw wensen staan voorop maar daarnaast leveren we ook een maatschappelijke bijdrage. Vanuit wederzijds vertrouwen maken we met onze partners en klanten gebruik van elkaars expertise. Zo brengen we een positieve beweging op gang, waarin circulaire bouw steeds meer gemeengoed wordt. Zonder de kosten en baten uit het oog te verliezen. Wij zorgen samen voor toekomstbestendig vastgoed, en jouw gebouwen groeien in waarde.