Samen maken we de buurt betaalbaar

Betaalbaar wonen

Vandaag de dag kent grote vraagstukken. Meer dan ooit is er vraag naar betaalbare en passende woningen. Voor starters, voor jonge gezinnen, voor doorstromers, voor ouderen. Een veilig, gezond thuis voor iedereen, in elke levensfase.

Een plek waar je je thuis voelt

Hoe dat thuis eruitziet? Dat is voor iedereen anders. Wie alleen woont, heeft andere woonbehoeften dan bijvoorbeeld gezinnen met kinderen. De leefwensen van vitale ouderen verschillen van die van digitale jongeren. De reis naar de ideale woon- en leefomgeving maken we dan ook samen met onze klanten en de eindgebruikers. Pas dan weten we zeker dat we plekken van waarde creëren waar mensen graag willen zijn.

Dorpshoeve-Steenbrugge-Deventer-vogelvlucht-impressie

Onze woonoplossingen

Mensen brengen gebouwen en omgevingen tot leven. We vinden het belangrijk dat je dat in al onze woonoplossingen voelt. Ben je benieuwd welke oplossing bij jouw vraag past? De Woonwijzer geeft je het juiste antwoord.

Woonpark Diepstroeten luchtfoto met omgeving

Samenwerken

Passende antwoorden op de vragen van nu vind je alleen door goed te luisteren. Samen met onze klanten kijken we niet alleen naar de vraag en wensen van vandaag, maar ook naar toekomstige behoeften. Zo maken we er een rond verhaal van.

Van Wijnen straatje erbij SD interview Peter Hutten

Snel en zorgvuldig een straat erbij

Sneller woningen realiseren is noodzakelijk om het woningtekort in Nederland met spoed aan te pakken. Uit onderzoek blijkt dat vooral extra menskracht en snellere procedures bijdragen aan het realiseren van de woonopgave. Daarom helpen wij gemeenten en woningcorporaties met de Snel Thuis-aanpak. Met deze aanpak doorlopen we samen binnen een jaar het proces van het idee voor een woningbouwproject tot de sleuteloverdracht. Voor zowel permanente als tijdelijke woningen.