Servicebouw

Wat is servicebouw?

Met servicebouw geven we invulling aan specifieke klantvragen voor bestaande gebouwen. Dit gaat om maatwerk, met de wensen van de klant als uitgangspunt. De servicebouwactiviteiten variëren van klein onderhoud tot (ver-) bouwactiviteiten en het uitvoeren van modificaties vanuit systematisch onderhoud. Maar ook het toekomstbestendig maken van kantoorgebouwen.

Voorbeelden servicebouw

Servicebouw

Woningsplitsing is ook mogelijk

Woningen worden toekomstbestendig gemaakt door grote woningen te verbouwen tot meerdere zelfstandige, verduurzaamde wooneenheden.

Met behulp van een QuickScan toetsen wij of een woning zich leent om te splitsen. Mede door de ervaring die we hebben opgedaan bouwen we een database op met de mogelijke splitsingen van grondgebonden woningen. We bouwen deze kennis verder uit voor grote appartementen. Met een checklist en helder stappenplan weten we de werkzaamheden van A tot Z efficiënt te doorlopen.

Projecten

Bekijk het vastgoed dat we beheren en onderhouden.

Woningsplitsing

Het splitsen van huurwoningen als oplossing voor de woningnood De woningmarkt zit op slot door het grote tekort aan betaalbare…

Lees verder

Renovatie van badkamers, keukens en toiletten (BKT) voor Woningcorporatie Acantus in Veendam

In opdracht van Woningcorporatie Acantus in Veendam renoveerde Van Wijnen Vastgoedbeheer in 2022 badkamers, keukens en toiletten in zo’n 70…

Lees verder

Vragen?

Anton Troeijen

Directeur Vastgoedbeheer Zuid

06-51 81 38 37
a.troeijen@vanwijnen.nl

Jelle Haisma

Directeur Vastgoedbeheer Noord-Oost

j.haisma@vanWijnen.nl

Paul Engel

Directeur Vastgoedbeheer Midden

p.engel@vanwijnen.nl

Patrick Brunn

Directeur Vastgoedbeheer West

p.brunn@vanwijnen.nl