Nieuwbouw

Nieuwbouw kopen of huren

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Van Wijnen creëert een veilig en comfortabel thuis waar je graag bent. We ontwikkelen en bouwen gevarieerde huur- en koopwoningen door het hele land. Van compacte appartementen tot ruime gezinswoningen en van stedelijke locaties tot landelijke gebieden. Zoek je een nieuwbouwwoning waar jij je straks thuisvoelt? Lees dan verder en bekijk het aanbod in nieuwbouw van Van Wijnen.

Ontdek het aanbod van Van Wijnen op het nieuwbouwplatform Hoe Wonen.

Alle nieuwbouwprojecten van Van Wijnen op één plek, dat is het handige aan het nieuwbouwplatform Hoe Wonen. In een oogopslag zie je het actuele en toekomstige aanbod van nieuwbouw en ontdek je de belangrijkste informatie voor jouw zoektocht naar een nieuw huis, zoals de locatie, de prijzen en de woonoppervlakten. Zie je nu nog geen nieuwbouwproject waar jij jezelf ziet wonen? Op het platform kun jij jouw woonwensen doorgeven en je inschrijven voor de nieuwsbrief. Dan gaan wij aan de slag met jouw voorkeuren. En wie weet bouwen we in de toekomst jouw droomhuis.

Een greep uit onze actuele nieuwbouwprojecten

Van Groningen tot Limburg en van Overijssel tot Noord-Holland. Het maakt niet uit in welke provincie je woont: er is altijd een nieuwbouwproject van Van Wijnen in jouw buurt. Zie in de slides hieronder een selectie van ons aanbod in nieuwbouw. Waar zie jij jezelf al wonen?

De betrokkenheid van Van Wijnen

Door heel Nederland ontwikkelt en bouwt van Wijnen een thuis voor iedereen. We kijken naar de vraagstukken van vandaag en morgen zodat er voor starters, jonge gezinnen, doorstromers en ouderen een passende woning is. Lees hieronder wat we voor jou betekenen als toekomstige bewoner van nieuwbouw.

Van Wijnen als buurtontwikkelaar

In een buurt van Van Wijnen voel jij je thuis. Daarom houden we ons als projectontwikkelaar bezig met het creëren van duurzame buurten met comfortabele woningen. We noemen onszelf dan ook liever ‘buurtontwikkelaar’. Wij gaan altijd uit van de buurt en de toekomstige bewoner. Door samen met onze klanten te kijken naar de vragen en wensen van vandaag. Maar ook naar de toekomstige behoeften. Zo ontwikkelen we nieuwbouwwoningen die aansluiten op de woonbehoeften van de mensen die er gaan wonen.

Wij zetten de klant centraal

Wanneer je een woning van Van Wijnen koopt, kun je rekenen op persoonlijke begeleiding door één van onze kopersbegeleiders. Dat is handig, want na de koop van een nieuwe woning zijn er veel beslissingen te nemen. De kopersbegeleider is jouw vaste aanspreekpunt. Hij of zij helpt je bij het maken van keuzes over bijvoorbeeld woningindeling, de badkamer en het toilet, maar ook de stopcontacten.

Debbie Nikkels

Kopersbegeleider bij Van Wijnen

‘Er komt veel kijken bij het kopen van je nieuwe huis. Tijdens dit traject geven wij je persoonlijke begeleiding. Ik help en adviseer je graag bij het maken van alle keuzes. Ook gaan we samen kijken naar de vorderingen tijdens de bouw.’

Nieuwbouw: duurzaam wonen

Wij hechten veel waarde aan innovatie en pakken onze verantwoordelijkheid als het gaat om de toekomst van onze planeet. Jouw nieuwbouwhuis bouwen we op een duurzame manier. Met een huis dat gebouwd is door Van Wijnen ben je dan ook verzekerd van een woning die voldoet aan de modernste duurzaamheidseisen. Dat betekent in ieder geval een gasloos en energiezuinig huis.

Ook duurzaam wonen? Bekijk ons aanbod op Hoe Wonen.

wonen-sfeer-bank-wijn-magazine
ruwbouw-kijken-camera-bezichtigen
spelletjes-gezin-wonen