Van Wijnen Lelystad

Snel naar

Over ons

  • Aantal medewerkers: 60
  • Werkgebied: Flevoland en Metropool Regio Amsterdam (MRA)
  • Specialismen: ontwikkelen, nieuwbouw, renoveren en transformeren, werken in ziekenhuizen/zorginstellingen
  • Een greep uit onze opdrachtgevers: Cordaan, Woonzorg Flevoland, Flevoziekenhuis, OLVG Amsterdam, UMC Amsterdam

Thuis in Flevoland en Metropool Regio Amsterdam

Al meer dan dertig jaar bouwt en ontwikkelt Van Wijnen in Flevoland. We voelen ons thuis in de polder en zijn trots op de pioniersmentaliteit van de provincie. We denken in mogelijkheden en bouwen mee aan een mooi en toekomstbestendig Flevoland. Ook zetten we ons in voor de maatschappelijk onderwerpen die spelen.

We ontwikkelen, bouwen, renoveren, transformeren en beheren. Vanuit onze vestiging in Lelystad werken we aan grote én kleine ontwikkelings- en bouwprojecten in heel Flevoland en de Metropool Regio Amsterdam (MRA). Ons specialisme is werken in ziekenhuizen en in zorginstellingen.

We zijn er voor woningcorporaties, gemeentes, ziekenhuizen, zorgorganisaties, vastgoedeigenaren, beleggers, scholen en projectontwikkelaars. Altijd met jouw wens als uitgangspunt. We gaan voor een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers, ketenpartners en leveranciers.

Kopers van een nieuwbouwwoning van Van Wijnen of Fijn Wonen ontvangen we graag in onze showroom in Lelystad. De showroom is in het pand van Total Home Concept aan de Schoepenweg 35 in Lelystad. De showroom is alleen op afspraak te bezichtigen. De juiste contactgegevens vind je in het Van Wijnen Kopersportaal.

Samenwerken met Van Wijnen Lelystad

Michiel Terpstra

Vestigingsdirecteur

Chantal Visser

Commercieel manager

Onze klanten

Joke Wijmenga

Facilitair manager Flevoziekenhuis

‘Bij Van Wijnen heb ik altijd erg gewaardeerd dat ze vragen stellen: niet alleen aan onze technische dienst, maar ook aan onze artsen. Dan leer je ons kennen en weet je voor welke opgaven we staan of welke wensen we hebben. Om hier te werken moet je een stukje van het Flevoziekenhuis in je hart hebben.’

Lees hier meer over de werkzaamheden in het Flevoziekenhuis

John Bos

Bestuurdersvoorzitter Woonzorg Flevoland

‘Ik kies voor Van Wijnen als aannemer vanwege de nabijheid, de korte lijnen die je met een bekende hebt en de kennis die de bouwers inmiddels van het pand van Woonzorg Flevoland hebben opgedaan. Maar ook de betrokkenheid die Van Wijnen Lelystad in de regio toont is een reden waarom ik graag met Van Wijnen werk’

Lees hier meer over de werkzaamheden voor Woonzorg Flevoland

Projecten

Van Wijnen Lelystad

Bataviahaven

Nieuws

Van Wijnen Lelystad

Vacatures

Van Wijnen Lelystad

Collega Breda

Lelystad

Pascallaan 36A
8218 NJ Lelystad

0320-23 03 00 lelystad@vanwijnen.nl
Openingstijden
maandag - zondagGesloten

We zijn helaas gesloten