Adres

Pascallaan 36A
8218 NJ Lelystad


Communicatie
Algemeen:
0320-23 03 00
E-mail:
lelystad@vanwijnen.nl

Welkom bij Van Wijnen Lelystad

Al meer dan dertig jaar bouwt en ontwikkelt Van Wijnen actief in de polder. Vanuit onze vestiging in Lelystad pakken we grote en kleine ontwikkelings- en bouwprojecten in heel Flevoland op. Onze collega’s komen uit ons werkgebied, waardoor we veel binding hebben met het gebied. Als regionale aannemer zijn we lokaal en dichtbij en zijn we bekend met de vragen en behoeftes die er binnen de provincie spelen. Maar ook benutten we de kracht en kennis van de landelijke organisatie.

Wij voelen ons thuis in de polder en bouwen graag mee aan Flevoland. We zijn trots op onze pioniersmentaliteit. We zijn er voor woningcorporaties, gemeentes, ziekenhuizen, zorgorganisaties, vastgoedeigenaren, scholen en projectontwikkelaars. Altijd met jouw wens als uitgangspunt. We gaan voor een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers, ketenpartners en leveranciers. En zijn zeker niet alleen woningbouwer en- ontwikkelaar.

Thuis in de polder

We zetten ons ook in voor de maatschappelijk onderwerpen die spelen: een leefbaar klimaat, sociale veiligheid en een toekomstbestendige polder. Chantal Visser, commercieel manager Van Wijnen Lelystad: “Niet voor niets is onze bedrijfsmissie: Samen bouwen wij aan ruimte voor een beter leven. Ons werk gaat over mensen. Natuurlijk, we zijn een bouwbedrijf, maar het gaat om veel meer dan de stenen. Wij creëren plekken waar je graag bent en waar je je thuis voelt. Die missie heeft vandaag de dag meer inhoud dan ooit.”

Samenwerken? Neem contact op met:

Michiel Terpstra

Vestigingsdirecteur Van Wijnen Lelystad

m.terpstra@vanwijnen.nl 0320-23 03 00

Chantal Visser

Commercieel manager

c.visser@vanwijnen.nl +31 6 23 01 61 00
835

Nieuws van vestiging Lelystad

Ontdek aan welke projecten we werken in de polder en Metropool Regio Amsterdam. En blijf op de hoogte van nieuws, onze maatschappelijke bijdrage en innovaties.

Lees meer over wat we doen om bij te dragen aan betekenisvolle plekken:Projecten van vestiging Lelystad

Elk project heeft voor ons betekenis. Dat geldt ook voor de mensen die in hun nieuwe of vernieuwde ruimte wonen, werken, leren, recreëren of zorgen. Voor hen doen we het.

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten in de polder en MRA:Meer dan bouwen