Van Wijnen Zwolle

Adres

Pascalweg 10

Zwolle 8013 RC

Communicatie

038-429 76 30 zwolle@vanwijnen.nl

Over ons

  • Aantal medewerkers: 46 
  • Werkgebied: Overijssel en Drenthe
  • Specialismen: ontwikkelen, nieuwbouw, renoveren en transformeren, restauratie. Erkend ERB gecertificeerd restauratiebedrijf.
  • Een greep uit onze opdrachtgevers: Het Oversticht, Hendrick de Keyser, Artez, Noorderboog, Delta Wonen, Openbaar Belang, Junco, BPD

Thuis in Overijssel en Drenthe

Al meer dan 7 jaar bouwt en ontwikkelt Van Wijnen in Overijssel en Drenthe. Door onze regionale focus zijn we nauw betrokken bij wat er in de provincie speelt.  We denken in mogelijkheden en bouwen mee aan een mooie en toekomstbestendige regio.  

We ontwikkelen, bouwen, renoveren, transformeren en beheren. Vanuit onze vestiging in Zwolle werken we aan grote én kleine ontwikkelings- en bouwprojecten in de regio. Ons specialisme is restauratie.  

Van Wijnen Zwolle is in bezit van de certificering Erkend Restauratie Bedrijf (ERB). Daarmee zijn wij erkend als officieel restauratiebedrijf door Stichting ERM, een onafhankelijke stichting die de kwaliteit in de restauratiebranche waarborgt.   

We zijn er voor woningcorporaties, gemeentes, zorgorganisaties, vastgoedeigenaren, beleggers, scholen en projectontwikkelaars. Altijd met jouw wens als uitgangspunt. We gaan voor een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers, ketenpartners en leveranciers.

Samenwerken met Van Wijnen Zwolle

Jeroen de Boed

Vestigingsdirecteur

j.de.boed@vanWijnen.nl

Ronald Kogelman

Commercieel manager

r.kogelman@vanWijnen.nl

Onze klanten

Stèphan Lubbertsen

Projectleider Openbaar Belang

‘Van Wijnen maakt de beloften waar, dat biedt vertrouwen’

Lees hier meer over de werkzaamheden voor Openbaar Belang

Projecten

Van Wijnen Zwolle

CO2 reductie Zwolle | Van Wijnen

Nieuws

Van Wijnen Zwolle

Vacatures

Van Wijnen Zwolle

Duin en Water Lelystad