Bekijk alle teamleden


Carina Delamboy

“Het oplossen van vraagstukken geeft mij echt voldoening.”

Als projectleider onderhoud en beheer ben ik betrokken bij grote renovatieprojecten in bewoonde toestand. Dit zijn veelal huurwoningen en –appartementen van woningcorporaties, maar bijvoorbeeld ook verpleeghuizen. Bij renovatiewerk ben ik mij bewust van de impact van de werkzaamheden voor de bewoners. Om bewoners tijdig en zo goed mogelijk te informeren wanneer welke werkzaamheden thuis uitgevoerd worden is een goede planning van belang. Gezamenlijk zetten we dan ook een strakke (lean) planning op. Gedurende het project heb ik intensief contact met de opdrachtgever en de betrokken onderaannemers en leveranciers. betrokken onderaannemers en leveranciers.  In de uitvoeringsmethodiek houd ik rekening met veiligheid en het waarborgen van de toegankelijkheid van het gebouw gedurende de uitvoering. Voor de detaillering geldt dat ik ook uitga van het bestaande, hetgeen wat er al is. Het oplossen van al deze vraagstukken geeft mij echt voldoening.

Samen met de vaklieden, uitvoerder en werkvoorbereider vorm ik een nauw team en eventuele problemen worden dan ook samen opgepakt. Ook bewaak ik de financiële aspecten van het project. Ik vind het geweldig om mee te denken met de klant en samen de beste keuzes te maken. Ik ben pas tevreden als ik kan terugkijken op een voor de opdrachtgever, eindgebruiker en Van Wijnen geslaagd project.

Kortom een veelzijdige functie waarbij ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid heb om het project te regelen. Dat is wel zo praktisch en prettig werken.

Meer dan bouwen