Het buurtverhaal van Wim

Buurtverhalen

Verduurzamen

‘s-Hertogenbosch

Je zou het niet zeggen, maar Van Wijnen verduurzaamde in 2023 maar liefst 3.360 woningen. Onze gespecialiseerde teams bestaan uit betrokken vaklieden, bewonersbegeleiders en ervaren techneuten. Zij houden van het persoonlijk contact dat zij hebben met bewoners en vinden voor elke onverwachte situatie een creatieve oplossing. Ook in ‘s-Hertogenbosch, waar we aan het werk gingen voor woningcorporatie Zayaz om 66 woningen in de Brugmanstraat klaar te maken voor de toekomst.

Wim (86)

Bewoner van de Brugmanstraat

”Ik ben dik tevreden over het eindresultaat. Met name complimenten voor hoe het hele project is verlopen. Het was toch een hele ingreep.”

Ingrijpende renovatie

Wim (86) woont al heel wat jaren in zijn woning aan de Brugmanstraat in ‘s-Hertogenbosch. De relatief kleine seniorenwoningen waren echt toe aan een grote opknapbeurt, met name op het gebied van duurzaamheid. Onder andere het asbesthoudende dakbeschot en oude kozijnen moesten worden vervangen. Bij beide ingrepen lag de woning voor een groot deel open. We boden Wim (en andere bewoners) daarom een wisselwoning van alle gemakken voorzien, zodat hij tijdens de werkzaamheden het wooncomfort behield. Zo konden wij alle woningen in bewoonde staat renoveren en waren alle bewoners uiteindelijk tevreden over het ingrijpende traject.

Onze aanpak

Lees hieronder verder over dit project:

Renovatie Brugmanstraat ‘s-Hertogenbosch

In opdracht van onze ketenpartner Zayaz renoveerden we 66 woningen aan de Brugmanstraat in ‘s-Hertogenbosch.

Lees verder

Meer weten over onze renovatie– en transformatieprojecten?

Renoveren

Met renovatie behoudt bestaand vastgoed zijn functionaliteit en waarde. Het kan gaan om één pand, maar ook om hele buurten en wijken tegelijk. We werken daarbij intensief samen met bewoners en gebruikers van het vastgoed.

Lees verder

Transformeren

Een transformatie is dé manier om locaties weer een toekomst te bieden, door ze een update of een nieuwe functie te geven. Kies voor een gebouwupgrade om jouw gebouw snel rendabel te maken en te verduurzamen.

Lees verder

Meewerken aan deze projecten?