Onze nieuwe leermeesters Quincy (24) en Maaike (23)

Je zou het niet zeggen, maar Van Wijnen verduurzaamde in 2023 maar liefst 3.360 woningen. Onze gespecialiseerde teams bestaan uit betrokken vaklieden, bewoners begeleiders en ervaren techneuten. Zij houden van samenwerken, ontwikkelen zich binnen hun vak en vinden voor elke onverwachte situatie een creatieve oplossing. Timmerlieden Quincy (24 jaar) en Maaike (23 jaar) ontwikkelden zich tot leermeesters en leiden nu aankomende timmerlieden op.  

Maaike Ram

Timmervrouw en leermeester 

Quincy en ik kregen de mogelijkheid om de vierdaagse opleiding tot leermeesters te volgen. Dit leek ons een leuke uitdaging. En wat mij betreft goed, want ik zie graag meer vrouwelijke vaktoppers komen! 

Meewerken aan innovatieve projecten en deel uitmaken van een hecht en gezellig team. Twee kenmerken die binnen het leertraject van de nieuwe leermeesters aan bod kwamen. Al op jonge leeftijd namen Quincy en Maaike deze stap. Een goede zet, want beiden dragen nu een steentje bij aan verduurzamings opgave waar we voor staan. waar we voor staan. Want met oog voor de buurt, milieu en onze planeet bouwen wij aan ruimte voor een beter leven.  

Quincy Vergoed

Timmerman en leermeester 

Het is gaaf om te zien hoe iemand groeit vanaf het eerste moment op de bouwplaats tot daadwerkelijke werkzaamheden die ze zelfstandig uitvoeren. Dit leertraject vraagt geduld en doorzettingsvermogen, maar het opleiden van aankomende timmerlieden zorgt voor leuk en afwisselend werk.  

Voor 2030 moeten twee miljoen woningen verduurzaamd worden. En dit kunnen we niet alleen. Samen maken we woningen duurzamer, comfortabeler en geschikter voor de komende generaties. Klaar voor de toekomst. 

Ook mee werken aan toffe projecten? 

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s om deze opgave aan te pakken. Je krijgt veel kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We hebben diverse vacatures openstaan zoals werkvoorbereider, uitvoerder, voorman, projectleider en calculator. Ga jij binnenkort aan de slag met een renovatie- en transformatieproject bij jou in de buurt?  

Benieuwd naar de openstaande vacatures? 

Onze aanpak

Lees hieronder meer verhalen:

Het buurtverhaal van Wim

Buurtbewoner Wim over de werkzaamheden aan zijn woning.

Lees verder

Het buurtverhaal van Sarah, Noa, Daan, Robin en Abdul

Het buurtverhaal van Sarah, Noa, Daan, Robin, Abdul, Jorick, Natasja, Storm en Evelien: renovatie van drie iconische studentenflats in Groningen

Lees verder

Meer weten over onze renovatie– en transformatieprojecten?

Renoveren

Met renovatie behoudt bestaand vastgoed zijn functionaliteit en waarde. Het kan gaan om één pand, maar ook om hele buurten en wijken tegelijk. We werken daarbij intensief samen met bewoners en gebruikers van het vastgoed.

Lees verder

Transformeren

Een transformatie is dé manier om locaties weer een toekomst te bieden, door ze een update of een nieuwe functie te geven. Kies voor een gebouwupgrade om jouw gebouw snel rendabel te maken en te verduurzamen.

Lees verder