TBV Wonen

In 1916 werd de Tilburgsche Bouwvereeniging (TBV) opgericht door textielfabrikanten. Toen ging het vooral om het bouwen van huizen. Dat is nog steeds belangrijk, maar het gaat tegenwoordig om meer dan alleen stenen. Nu richt TBV Wonen zich een fijn thuis voor hun bewoners. Dit betekent ook dat zij meebewegen met de wereld om ons heen en daar helpt Van Wijnen bij.

Nieuws met TBV Wonen

Foto Khadija Miri en Marlijn Lodewijks

Scholieren voor één dag de baas

Khadija Miri nam op 1 juni tijdens ‘de Baas van Morgen’ mijn rol in ons bedrijf over en ervaarde op deze manier hoe het is om aan het roer te staan van een bouwbedrijf. We namen samen een kijkje bij ons circulaire renovatieproject aan de Schubertstraat in Tilburg voor TBV Wonen.

Projecten met TBV Wonen

Opruimdag Schubertlaan

Renovatie 192 appartementen Tilburg

In een ambitieuze stap naar een duurzamere toekomst, heeft woningcorporatie TBV Wonen opdracht gegeven aan Van Wijnen Breda voor de renovatie van 192 appartementen aan de Schubertstraat in Tilburg. Dit grootschalige project heeft als doel om de appartementen te renoveren en te verduurzamen.

Meer weten over deze samenwerking?

Neem contact op met Nadia van den Boogaard, Projectvoorbereider renovatie

Over TBV Wonen

In 1916 werd de Tilburgsche Bouwvereeniging (TBV) opgericht door textielfabrikanten. Toen ging het vooral om het bouwen van huizen. Dat is nog steeds belangrijk, maar zoals gezegd: het gaat om meer dan alleen stenen. Daarom werken ze sinds 2001 onder de naam TBV Wonen.

TBVWonen bezoekadres