We ❤ Limburg

We bouwen elke dag aan een mooier en duurzamer Limburg. Dat doen we vanuit onze liefde voor de provincie en onze missie om fijne plekken te creëren waar iedereen kan wonen, werken en leren. Dat doen we met 109 gepassioneerde Limburgse collega’s. Van Venray tot aan Maastricht ontwikkelen, bouwen en renoveren wij woningen, zorginstellingen en onderwijsinstellingen.

Samen bouwen met Van Wijnen

Ons verhaal begint al in 1907. In meer dan 115 jaar zijn we uitgegroeid tot een bouwbedrijf met 27 vestigingen in Nederland. Met 2.400 collega’s bouwen, ontwikkelen, renoveren, transformeren en beheren we vastgoed. Dat doen we ook in Limburg, vanuit onze vestiging in Sittard. Onze experts uit de regio weten wat er speelt in de provincie. Samen met woningcorporaties, gemeenten, zorginstellingen en andere partners werken zij elke dag aan een mooier en duurzamer Limburg.

Wij maken Limburg

We Love Limburg - Duurzaam

Duurzaam

We verduurzamen jaarlijks honderden woningen van corporaties. Ook bouwen we met minimale CO2-uitstoot aan energiezuinige woningen en utiliteitsgebouwen.

Aantrekkelijk - We love Limburg

Aantrekkelijk

We knappen verouderde gebouwen op en bouwen altijd met oog voor de omgeving. We besteden aandacht aan de buurt om het woon- en leefcomfort in de wijk te verhogen.

We love Limburg - Groen

Groen

We denken verder dan de stenen. We werken ook aan natuurinclusiviteit en biodiversiteit tijdens de ontwikkeling van onze projecten.

Innovatief - We love Limburg

Innovatief

Beton met 65% minder CO2-uitstoot, fabriekswoningen, woningsplitsing; slechts enkele van onze innovaties die we elke dag toepassen.

Bekijk ons werk

We zijn elke dag werkzaam in vele gemeenten in Limburg voor diverse opdrachtgevers, waaronder woningcorporaties, gemeenten, zorginstellingen en beleggers. Benieuwd naar welke projecten dat zijn?

Mensen maken Van Wijnen

De 109 collega’s bij Van Wijnen Sittard houden van Limburg, hebben kennis van de regio en kennen onze partners door en door. Hun kennis en kunde zorgen ervoor dat we Limburg dagelijks mooier en duurzamer maken. Zij worden ondersteund door meer dan 2.300 collega’s uit het hele land. Zo zorgen we ervoor dat projecten soepel verlopen, bewoners tevreden zijn en mensen zich thuis voelen.

Ook bijdragen aan een mooier Limburg?

Ben je nieuwsgierig naar hoe jij kan bijdragen? Bekijk dan eens onze vacatures voor de vestiging Sittard. En wie weet werk jij over een tijdje samen met ons aan onze mooie provincie.

Top Employer We love Limburg

Bouw samen met ons

Draag jij Limburg ook een warm hart toe en wil je met ons bouwen aan een duurzamere en mooiere provincie? Neem dan contact met op met Brigitte van Van Wijnen Sittard om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Brigitte - We love Limburg