Terug naar contact

Groningen

Adres

Kieler Bocht 19
9723 JA Groningen


Communicatie
Algemeen:
050-750 22 00
E-mail:
groningen@vanwijnen.nl

Onze locatie in Groningen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze locatie in Groningen. Voor vragen staan we altijd voor je klaar.

Versterkingsopgave

Om het tempo van de uitvoering van de versterkingsopgave in Groningen een impuls te geven, zijn er een aantal maatregelen uitgewerkt. Een van die maatregelen is de oprichting van Bedrijfsbureau BI, dat bestaat uit medewerkers van zes regionale bouwbedrijven. Van Wijnen Groningen mag zich één van deze bouwbedrijven noemen.

Het Bedrijfsbureau BI zorgt ervoor dat er uitvoeringsontwerpen voor woningen worden geleverd. Nadat de ontwerpen goedgekeurd zijn, worden die overgedragen aan een van de zes aannemers. Als aannemer pakken wij pakken in opdracht van NCG het vervolgtraject met de eigenaren van de woningen op. Deze maatregelen zijn hard nodig, vanwege de aardbevingsschade die woningen en andere panden in de provincie Groningen de afgelopen jaren hebben opgelopen. Met het versterken van deze woningen, willen wij ervoor zorgen dat alle bewoners zich weer veilig voelen in hun woning. Samen bouwen wij aan een thuisgevoel voor iedereen!

Directie

Arnoud Gils
Adjunct directeur technische zaken
Balster Topper
Adjunct directeur productie
Klaas Oeds Huisman
Commercieel manager
825

Nieuws van vestiging Groningen

Ontdek aan welke projecten we werken. En blijf op de hoogte van nieuws en innovaties.

Lees meer over wat we doen om bij te dragen aan betekenisvolle plekken:Projecten van vestiging Groningen

Elk project heeft voor ons betekenis. Dat geldt ook voor de mensen die in hun nieuwe of vernieuwde ruimte wonen, werken, leren, recreëren of zorgen. Voor hen doen we het.

Bekijk hieronder onze projecten:Meer dan bouwen