Van Wijnen Groningen

Adres

Kieler Bocht 19

Groningen 9723 JA

Communicatie

050-750 22 00 groningen@vanwijnen.nl

Over ons

  • Aantal medewerkers: 100 +
  • Werkgebied: Groningen en de kop van Drenthe
  • Een greep uit onze opdrachtgevers: Woonborg, Wierden en Borgen, Lefier, Huismeesters, Certe, UMCG, NCG en het IMG

Thuis in het Noorden

Al meer dan 50 jaar bouwt en ontwikkelt Van Wijnen in Groningen en de kop van Drenthe. We voelen ons thuis in de regio. Lokaal staan we altijd dichtbij en zijn bekend met de vragen en behoeftes die er binnen de provincie spelen. Tegelijk benutten we de kracht van onze landelijke dekking.

We zijn meer dan alléén bouwer en ontwikkelaar, ook voor transformatierenovatie en vastgoedbeheer kun je bij ons terecht. Vanuit onze vestiging in Groningen pakken we grote én kleine ontwikkelings- en bouwprojecten in heel Groningen en Drenthe. Samen met woningcorporaties, gemeentes, ziekenhuizen, zorgorganisaties, vastgoedeigenaren, scholen en projectontwikkelaars bouwen we aan ruimte voor een beter leven.

Aardbevingsbestendig bouwen

Toekomstbestendig bouwen betekent in Groningen versterken en aardbevingsbestendig bouwen. Of het nu scholen, huizen of ziekenhuizen zijn, wij zorgen ervoor dat alle bewoners zich weer veilig voelen. Van Wijnen Groningen is al zo’n 8 jaar gespecialiseerd in versterken en bevingsbestendig bouw. Hier lees je meer.

Samenwerken met Van Wijnen Groningen

Arnoud Gils

Directeur

a.gils@vanWijnen.nl

Balster Topper

Directeur

b.topper@vanWijnen.nl

Klaas Oeds Huisman

Commercieel manager

ko.huisman@vanwijnen.nl

Randolf Boersma

Bedrijfsleider onderhoud & beheer

r.boersma@vanwijnen.nl

Onze klanten

Tim ten Wolde

Schoolleider Prins Johan Friso Mytylschool

”Als je zo’n enorme verbouwing met elkaar aangaat, hoop je op zo’n fijne samenwerking. En als dat in de praktijk dan ook echt gebeurt, wordt het een groot succes.”

Pieter Witzenburg

Directeur vastgoed Lefier 

“Wij hebben de aanpak van Van Wijnen als zeer positief ervaren. Door het bouwteam werken hebben we een half jaar ingelopen op onze planning.“