Beter een goede buur[t], dan een verre vriend.

Wonen

Woningcorporatie

Eibergen

Oldenzaal

13:38

01-12-2022

Hoog bezoek op maandag 21 november jl. aan de Bernard van Meurstraat /Jacob Catsstraat in Oldenzaal. Maar liefst 30 kinderen van basisschool De Maten brachten een bezoek op de bouwlocatie waar Van Wijnen in opdracht van woningcorporatie WBO Wonen 12 geschakelde woningen en zes patiowoningen bouwt. 

‘De komende maanden zijn we elkaars overburen. Dat vinden we natuurlijk hartstikke gezellig. Nader kennismaken hoort daarbij. En deze kinderen pakken het groots aan. Ze hebben prachtige [bouw] kleurplaten gekleurd. Deze kleurplaten zijn allemaal verwerkt in spandoeken, die vandaag zijn opgehangen. Dat maakt het voor ons bouwteam nog leuker om op deze locatie te werken en de kinderen kunnen vanuit school, die aan de overkant zit, ook mooi meekijken. Onze dank, in de vorm van een gezonde lunch, hebben de kinderen dan ook dik verdiend’, vertelt Richard Middelkamp, projectleider bij Van Wijnen Eibergen.

De komende maanden wordt er volop gebouwd. Naar verwachting vindt de oplevering in het tweede kwartaal van 2023 plaats. Genoeg tijd om de leerlingen, in de tussenliggende periode,  nog een keertje uit te nodigen voor het ‘echte werk’, bijvoorbeeld helpen bij een muurtje metselen of timmerwerk.

Meer weten over onze vestiging Eibergen?