Eerste Maggie’s Center in Nederland een feit en het staat in Groningen! 

Zorg

Groningen

15:35

20-12-2023

Amper tien maanden na de start van de bouw dit voorjaar, is Maggie’s Center in Groningen opgeleverd! Afgelopen woensdag 20 december werd het gebouw aan het bestuur van Maggie’s Center overgedragen. Namens de Bouwcombinaties Maggie’s Center overhandigde Geert Klein Lebbink, directeur bij Trebbe, een symbolische sleutel aan Frans Jaspers, bestuurslid van Maggie’s Center. Maggie’s Center ligt op het terrein van het UMCG in Groningen. 

Iconisch

Frans Jaspers is trots op het resultaat van de bijzondere samenwerking: “Dit eerste Nederlandse Maggie’s center is iconisch. Een gebouw met een sterke architectonische uitstraling, straks gelegen in een mooi landschapspark. Het gebouw heeft en zeer prettige atmosfeer, een ware ‘healing environment’. Je voelt dit als je er rondloopt. De partijen die dit mogelijk hebben gemaakt, komen grote eer toe.” 

Werken in bouwcombinatie

Het project is gerealiseerd door de Bouwcombinatie Maggie’s. In deze samenwerking hebben vijf Groningse bouw- en installatiebedrijven de handen ineengeslagen om het project tot stand te brengen. Namens BAM Bouw en Techniek, Trebbe, Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf (VolkerWessels), Van Wijnen Groningen en Homij Installatietechniek.

Arnoud Gils

Adjunct directeur Van Wijnen Groningen

“Terugkijkend op dit project vind ik het mooi om te zien dat er een chemie ontstaat tussen de 4 bedrijven wanneer je werkt aan een gezamenlijk doel. Iedereen stapt over zijn eigen schaduw heen en zorgt voor het beste resultaat voor onze opdrachtgever. Ik ben trots dat we als van Wijnen hier ons steentje aan bij mochten dragen.”