Nu in verkoop: Watervillaparck Giethoorn

Recreëren

Wonen

Deventer

Gorredijk

10:35

20-04-2022

In het authentieke waterdorp Giethoorn ontwikkelt en bouwt Van Wijnen Recreatiebouw 18 rietgedekte, exclusieve, 6-persoons recreatievilla’s. Luxe villa’s die alles bieden wat het leven mooi maakt.

Aansluiting op het dorp

Qua look en feel sluiten de recreatievilla’s op Watervillaparck Giethoorn naadloos aan bij de traditionele architectuur van het dorp. En toch zijn ze helemaal van nu en toekomstbestendig, zowel in ontwerp als uitstraling. We bouwen de villa’s op ‘schiereilandjes’: huuspollen. Net zoals de bestaande woningen in Giethoorn. En we situeren de recreatievilla’s zo van elkaar dat je straks geniet van ultieme privacy.

Duurzame belegging

De recreatievilla’s in Giethoorn zijn traditioneel gebouwd en van hoge kwaliteit. Het recreatievastgoed van Van Wijnen laat bij realisatie en gebruik een zo klein mogelijke ecologische voetdruk achter. Een geruststellende gedachte. Deze belegging behoudt zijn waarde, jaar na jaar. Dat geeft zekerheid!

Ongekende recreatiemogelijkheden

Giethoorn is omgeven door Nationaal Park Weerribben-Wieden, het grootste en mooiste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa. Een schitterend, waterrijk gebied vol bijzondere flora en fauna. Die geweldige blauwgroene weelde krijg je als bonus bij je recreatievilla. Dat biedt volop mogelijkheden. Hoe ga jij dit prachtige natuurgebied verkennen – wandelend, fietsend of varend in je sloepje?

Interesse in investeren in een recreatievilla op Watervillaparck Giethoorn?