THE DRIEMTEAM. NEXT MISSION.

Algemeen

Dordrecht

13:30

01-06-2021

We zoeken de toekomst, we zoeken jou!

Noem het géén traineeship, stage of meewerkprogramma. Dat kan je altijd nog bij onze collega’s doen. Binnen regio West (met vestigingen in Dordrecht, Stolwijk en Hoofddorp) zijn wij voor ons Driemteam op zoek naar nieuwe leden! Na 2 jaar Driemteam is het namelijk tijd om vanuit een nieuwe samenstelling de volgende missie aan te gaan. Je komt terecht in een echt Driemteam wat elkaar versterkt, stimuleert en met elkaar de verdieping op zoekt.

Share your special power.

Wij zijn op zoek naar fris bloed met een andere blik.
Omdat wij ook niet precies in de toekomst kunnen kijken, houden we ruimte open voor jouw bijzondere kracht. Want jij hebt iets unieks, een apart verhaal, een eigen wijze, een andere kijk. En misschien juist wel geen technische achtergrond.

Shape our future.

We dagen je uit om gevraagd en ongevraagd naar onze organisatie, werkwijze, producten, oplossingen en toekomst te kijken. Want één ding is zeker: ook wij vinden dat het anders moet. Wat maakt ons van betekenis in 2035? Dus met elkaar de organisatie door, je invreten en vervolgens: alles en iedereen omverdenken.

De toekomst veranderen! Trek de stoute bouwlaarzen aan en stort je met ons in een avontuur waarvan we samen de afloop bepalen. Onderweg zorgen we dat het je aan niets ontbreekt. Je krijgt twee jaar de tijd om je visie te ontwikkelen en jezelf onmisbaar te maken bij een van de grootste ontwikkelende bouwers van Nederland. Hier kun je écht een verschil maken.

Steps ahead.

Wat wij bieden:

Durf te veranderen.

Enthousiast geworden? Twijfel dan niet! Vertel ons in een korte video wie je bent, wat jouw bijzondere kracht is en waar jij je over verbaast. Mail jouw video en een CV naar Mitchell van der Muren via m.vander.muren@vanWijnen.nl en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons Driemteam! Solliciteren kan tot maandag 28 juni.