Woonwijk Pagepark na 20 jaar af

Wonen

Arnhem

Gennep

10:34

22-06-2023

Van Wijnen ontwikkelde en bouwde het Pagepark in Gennep. Met de oplevering van de huizen aan de Rijssenbeeklaan is de woonwijk na 20 jaar af. Bewoners vierden dit onlangs onder het genot van een hapje en een drankje bij de Watertoren.

Gratis fruitboom voor de bewoners

Tijdens de bijeenkomst mochten bewoners een gratis (fruit)boom, vaste plant, heester of kruiden uitzoeken. Wethouder Peter Stevens vertelt: ‘Een groene wijk is een fijne, koele en aangename wijk. Deze wijk is klimaatbestendig ingericht maar met de bewoners samen kunnen we nog meer bereiken.’ Van de Wijkraad Gennep-Zuid kregen bewoners een paar tuinhandschoenen.

Knipoog naar het spoorweg- en papierfabriek verleden

“Met een knipoog naar het spoorweg- en papierfabriek verleden hebben we het Pagepark ontwikkeld en gebouwd. Dat zie je als je nu door de wijk loopt”, vertelt Floor Visschers, projectontwikkelaar bij Van Wijnen. “De grote variatie aan woningtypes, het centrale park en de voorzieningen zorgen voor een mooie mix tussen rust, ruimte en een gezellige reuring. Het Pagepark is daarmee een wijk geworden waar we trots op zijn.”

Bekijk de video van het Pagepark

Lees meer over het Pagepark in Gennep