Start verkoop 15 duurzame eengezinswoningen nabij Emmer stadshart

07:58

02-02-2020

Op de locatie van de voormalige ING-bank aan de Wilhelminastraat in Emmen verrijst De Zuiderpoort. Dit kleinschalige nieuwbouwproject omvat in totaal vijftien energiezuinige en duurzame eengezinswoningen. De verkoop gaat donderdag 27 februari van start.

De Wilhelminastraat is de zuidelijke ‘toegangspoort’ tot het centrum van Emmen. De centrumvisie van de gemeente voorziet in projecten om de bereikbaarheid en de uitstraling van de straat verder te verbeteren. Ook wonen is onderdeel van die plannen. De locatie biedt het beste van twee werelden: rustig, ruim en groen wonen en de nabijheid van het dynamische centrum van Emmen met winkels en restaurants.

Energiezuinig

Met de ontwikkeling en bouw van zeven herenhuizen aan de Wilhelminastraat en acht hofwoningen op het achtergelegen terrein draagt Van Wijnen een steentje bij aan de transformatie van dit stukje stad. Nieuwbouwproject De Zuiderpoort past bovendien in het streven naar verduurzaming van de woningvoorraad van Emmen. Alle woningen zijn energiezuinig en gasloos.

Parkeren

De zeven herenhuizen hebben drie woonlagen en een plat dak. De extra Hoge plafonds maken de woningen extra ruimtelijk. Bij drie van de zeven woningen kun je op eigen terrein parkeren. De acht hofwoningen hebben twee woonlagen en een zolderverdieping met kap. Ze liggen aan het rustige en groene binnenterrein, waar je voor de deur kunt parkeren. Voor alle woningen geldt dat er op de eerste en tweede verdiepingen verschillende indelingsmogelijkheden zijn. Prijzen zijn vanaf circa 270 duizend euro vrij op naam. Geïnteresseerden kunnen donderdag 27 februari tussen 16.00 en 18.00 uur terecht bij Lamberink Nieuwbouwmakelaar aan de Hoofdstraat 150 in Emmen.

Nieuwe eengezinswoningen emmen