Van Wijnen Weesp verhuist en gaat verder als Van Wijnen Amsterdam

14:49

12-10-2021

Van Wijnen Weesp verhuist 11 oktober naar Diemen en gaat verder onder de naam Van Wijnen Amsterdam. De 110 medewerkers die werkzaam zijn vanaf deze vestiging van het landelijk opererende bouwbedrijf Van Wijnen, verruilen hun voormalige werkplek aan de Rijnkade 8 in Weesp voor het nieuwe kantoor aan de Diemerhof 32 in Diemen. Reden voor de verhuizing en tevens de naamswijziging is dat de nieuwe locatie en naam beter passen bij de groei en ontwikkeling die wij in de regio doormaken.

Van Wijnen Amsterdam

Met de overgang van Weesp naar Diemen heeft Van Wijnen besloten deze vestiging te hernoemen naar Van Wijnen Amsterdam. Deze naam sluit beter aan bij het werkgebied waarin de vestiging actief is. Diverse grote ontwikkellocaties, nieuwbouwactiviteiten, renovatie– en transformatieprojecten en vastgoedbeheer zijn gelegen in de regio Groot-Amsterdam. Daarnaast biedt de regio veel uitdagingen en kansen voor de groei Van Wijnen.

Zelf gebouwd

Het gebouw op het kantorenpark Bergwijkpark aan de Diemerhof 32 is eigendom van Interland Group. Geen onbekende voor Van Wijnen want voor deze kantooreigenaar is ditzelfde gebouw in 2019 getransformeerd tot flexwerk-kantoor en hotel met 26 suites. Ook twee naastgelegen kantoorgebouwen zijn voor Interland Group door Van Wijnen getransformeerd.